Home > Slider > Tily Niculae a născut un băiețel de ziua soțului ei și la 10 ani de la cununie!

Tily Niculae a născut un băiețel de ziua soțului ei și la 10 ani de la cununie!

tily niculae a nascut

Îndrăgita actriță din “La Bloc” și “În familie” a născut, în sfârșit. Tily Niculae era preocupată că nu mai are unde să nască după ce maternitatea s-a închis după ce o gravidă a fost internată cu coronavirus. Acum femeia este fericită și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, mai ales că fiul ei a venit pe lume de ziua soțului, adică pe 26 martie, ziua cand acesta a dus-o si la starea civila si au devenit parteneri pe viata.

tily niculae si baietelul ei

tily niculae si baietelul ei

Familia indragitei actrițe este fericite că Radu – Teodor a venit pe lume și este sănătos. Toată lumea știe că Tily Niculae era preocupată că nu mai are doctor și unde să nască după ce clinică ei s-a închis. Iată ce mesaj a publicat vedetă pe rețelele de socializare. “L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am făcut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sănătos și voios. 3620 kg, 52 cm. Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători fiindcă ne avem unii pe ceilalți.

tily niculae si bebelusu;

tily niculae si bebelusu;

Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetiță cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat:Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom dragali cu toții! Nașterea a decurs bine, mulțumită doamnei dr. CLAUDIA SAI și echipei. Au fost răbdători și extrem de atenți într-un moment atât de delicat pentru orice mama. Eu mă simt bine…așa cum mă știți. În asemenea moment orice simptom dispare! Pufoșenia noastră este înconjurată de lumina și iubire. Este soarele și luna, dragoste din iubirea mea și a lui Popescu. Sunt copleșită, fericită și recunoscătoare! Avem doi copii❤️🙏💋! Mulțumesc, Doamne!”, a scris actrița pe profilul ei de socializare.

Articole asemanatoare
tily niculae
Tily Niculae nu se mai oprește din aniversări!
tily niculae
De ce s-a întristat tânăra mămică Tily Niculae
tily niculae
Tily Niculae a pozat gravidă în luna a 9 a. Când trebuie să nască și cât s-a îngrășat
lili sandu si iubitul silviu tolu
Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

Comenteaza acest articol

Tily Niculae a născut un băiețel de ziua soțului ei și la 10 ani de la cununie!

by Tabu Tabu   2 min
0