Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Tom Hanks, mesaj către cei care nu poartă mască

Tom Hanks este unul dintre cei mai cunoscuți supraviețuitori COVID-19 din lume. Împreună cu soția sa, Rita Wilson, au fost două dintre primele vedete care au anunțat că au contractat virusul.

Celebrul actor, recompensat cu Oscar pentru „Forrest Gump” şi „Philadelphia”, are un mesaj pentru oamenii care refuză să poarte mască de protecție.

În timpul unei conferințe de presă pentru filmul său „Greyhound”, care debutează pe 10 iulie pe Apple TV, Tom Hanks a lansat un apel pentru admiratorii săi încercând să-i conștientizeze asupra riscurilor la care se expun dacă nu respectă măsurile de siguranță sanitară și i-a rugat să poarte mască, pentru a minimiza șansele răspândirii virusului.

„Sunt trei lucruri pe care să le faceți: să purați mască, să vă spălați pe mâini și să păstrați distanța fizică. Lucrurile sunt atât de simple, atât de ușoare. Dacă cineva nu le poate pune în practică, nu pot să vă zic decât să vă fie rușine”, le-a transmis starul, potrivit CNN.

Hanks și Wilson au fost diagnosticați cu coronavirus în martie, în Australia. Tom era prins în pre-producțiile filmului Elvis Presley în care îl interpreta pe managerul legendarului cântăreț, colonelul Tom Parker.

ARTICOLE SIMILARE

Despre memorie – Fotografie cu Cristiana Apostol

realitatea

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

ANNA LESKO – sexy la plaja in Africa! Galerie FOTO!

realitatea

S-a scris istorie la Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu