Home > Vedete > Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

lili sandu si iubitul silviu tolu

Și anul acesta barza a venit sau va veni pentru câteva vedete de top de la noi. Mai multe actrițe și cântărețe vor deveni din nou mame în 2020 iar altele vor fi norocoase pentru a două sau a treia oară. Tabu îți spune cine sunt vedetele care se vor bucură din nou de copilașii lor anul acesta.
Cea mai “nouă” viitoare mămică din showbiz este cântăreața, vedeta de televiziune și actrița Lili Sandu (40 de ani). Ea a anunțat anul acesta de Sfântul Valentin că va deveni prima oară mămică in 2020 și că este foarte fericită. Ea și iubitul ei Silviu Tolu, cu 12 ani mai mic, își doreau să devină părinți și chiar să se căsătorească mai ales că anul trecut a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei.

dana rogoz si familia

dana rogoz si familia

Dana Rogoz (34 de ani) sau fosta “Ambramburica” dintr-o emisiune pentru copiii celebră acum câțiva ani a anunțat și ea că anul acesta va deveni mamă a două oară. Actrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir s-au cunoscut la filmările pentru serialul de comedie “La Bloc” și s-au căsătorit în 2012. Cei doi au devenit părinții lui Vlad Luca doi ani mai târziu, în 2014 și sunt o familie foarte fericită.

Tily-Niculae gravida

Tily-Niculae gravida

O altă viitoare mămică celebră este Tily Niculae, fosta actriță în seriale precum “În familie” sau “La Bloc”. La cei 34 de ani ai săi actrița este căsătorită din 2011 cu Dragoș Popescu și au împreună o fetiță, Sofia, care acum are frumoasa vârstă de 9 ani. Tily a anunțat că va deveni mamă anul trecut, de ziua ei și e fericită că va avea un al doilea copilaș, de data aceasta mamă de băiat pe care îl va chema Radu. Tily este fericită după ce a mai încercat și a pierdut două sarcini.

crina-semciuc-este-insarcinata

crina-semciuc-este-insarcinata

Crina Semciuc (34 de ani) este o altă actriță care va naște anul acesta fiind însărcinată pentru a doua oară. Fostă vedetă din serialul “Cu un pas înainte”, din filmul “Selfie” și actriță Teatrului național din București este căsătorită din 2015 cu Radu Stancu. Cei doi au devenit un an mai târziu părinții unui băiețel, Matei Radu, botezat în 2016. Anul acesta va naște a două oară și este pregătită pentru eveniment.

Cristina-Rus

Cristina-Rus

Cristina Rus (38 de ani), fosta solistă din trupă “Blondy”, a născut deja în ianuarie, al treilea copil al familiei. Solistă este căsătorită cu milionarul Dragoș Bălteanu din 2009 și au împreună deja un fiu și o fiică, iar acum a venit pe lume al treilea copil, o a doua fetiță, după cum ea declara în octombrie anul trecut. Cei doi au ținut secret acest lucru însă s-a aflat că fosta solistă a adus pe lume al treilea copil al cuplului.

Articole asemanatoare
Dana Rogoz
Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei
Mai are puțin și naște dar Dana Rogoz nu are stare deloc
dana-rogoz
Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei
Cum arată camera viitorului copil al Danei Rogoz

Comenteaza acest articol

Top 5 vedete din România care au devenit mame sau vor deveni în 2020

by Tabu Tabu   2 min
0