Tabu
Image default
LIFESTYLE

Transportul vedetelor la gala premiilor Oscar a fost asigurat de Audi

Cele mai mari nume ale industriei cinematografice și-au făcut apariția în stil mare în noaptea de 22 spre 23 februarie 2009 la cea de-a 81-a ediție a galei de decernare a premiilor Oscar: un număr de 40 de automobile Audi Q7 TDI Clean Diesel, de culoare albă, au condus vedetele către covorul roșu din fața Teatrului Kodak din Los Angeles. Prin prezența sa la gala de decernare a premiilor Oscar, Audi sponsorizează un alt eveniment important ca parte a campaniei de marketing din SUA. Marca premium germană a mai sponsorizat transmisiunea televizată a ceremoniei de învestire a președintelui Barack Obama și a lansat o reclamă de mare impact în timpul finalei Super Bowl, evenimentul sportiv al anului cu cei mai mulți telespectatori din Statele Unite ale Americii.

„Datorită noilor modele precum A4 și modelelor de vârf precum Audi R8, compania Audi a atins anul trecut cel mai înalt nivel de popularitate a mărcii în SUA și s-a bucurat de cea mai bună imagine din întreaga sa existență. Am mărit bugetul de marketing pentru SUA în vederea creșterii cotei de piață”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în Consiliul de administrație pentru vânzări și marketing în cadrul AUDI AG. Anul acesta, investițiile vor crește cu 15 – 20%, pentru a transforma criza într-o oportunitate. „În timp ce alte companii își reduc activitățile, noi ne continuăm inițiativa de marketing la scară extinsă” a mai afirmat Schwarzenbauer. „Acționând contrar tendinței din această perioadă, ne vom întări poziția pe piața de automobile”.

Urmând această strategie, Audi a reușit să-și mărească cota de piață în luna ianuarie 2009 în comparație cu mărcile concurente (de la 6,7 % la 7,2% în cadrul grupului de mărci din segmentul premium de import). Audi și-a accelerat eforturile de promovare a mărcii săptămâna trecută în Los Angeles. Începând de marți 17 februarie 2009, automobilele Audi Q7 TDI Clean Diesel, de culoare albă, au asigurat transportul unor vedete precum Michael Douglas, Debra Messing, Angela Bassett, Sheryl Crow, Gwen Stefani, Marisa Tomei, Kristin Davis și Kate Winslet. Toate cele 40 de automobilele Audi Q7 TDI au condus vedetele către covorul roșu din fața Teatrului Kodak din Los Angeles, unde a avut loc cea de-a 81-a ediție a galei de decernare a premiilor Oscar. Prezența mărcii celor patru inele la această gală reprezintă cea mai recentă etapă a campaniei de marketing organizată de compania Audi în SUA.

ARTICOLE SIMILARE

Mutare SOC la Pro TV! Dana Rogoz si-a luat “la revedere” de la fani! Cine o sa ii ia locul!

N-a vrut nimeni să călătorească împreună cu mine, așa că am plecat în vacanță cu un străin

Tabu Tabu

Ii pompa aer in fund pentru MEDALII! Caz oribil din inotul romanesc/ FOTO cu sportiva

Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Andreea Damian

FYRE: de câte ori un copil de bani gata își ia țeapă, unui înger îi cresc aripi

Dora Constantinovici

Perfectă pentru Hollywood cu setul de styling GlamourRed Care Edition de la Bosch

realitatea

Scrie un comentariu