Tabu
Image default
LIFESTYLE

DIETA EXTREMA! Slabesti 10 kg in 10 zile cu sonda nazogastrica

Dieta K-E a devenit populara printre tinerele care vor sa arate bine in rochia de mireasa mult visata. Promite o scadere drastica in greutate, nu presupune program de exercitii si niciun calendar nutritional, doar un tub nazal si o punga cu lichide.

Celor care tin dieta K-E li se introduce pe nas un tub prin care li se administreaza grasimi, proteine si apa, in timp ce acestea nu mai mananca nimic timp de zece zile.
Picatura cu picatura, solutia este depozitata in stomac prin tubul nazogastric, oferind 800 de calorii pe zi si suprimand apetitul.

Dieta are rezultate uimitoare – grasimile se ard printr-un proces numit ketoza. Deja populara in Italia si Spania si cunoscuta drept dieta ketogenica, aceasta promite pierderea a 10 kilograme in 10  zile.

Dar, desi da rezultate rapide, procesul e departe de a fi confortabil. In timpul perioadei de 10 zile, pacientele trebuei sa care dupa ele pungile cu lichid bogat in proteine. Printre efectele secundare se numare lipsa de energie, respiratia urat mirositoare si constipatia, iar psihologii cred ca pierderea atat de rapida a kilogramelor poate fi traumatizanta.

ARTICOLE SIMILARE

Dietele sănătoase scad fertilitatea femeilor

realitatea

Pacha Man, inchis in America pentru jaf armat!

Cele mai simpatice scrisori trimise de copii lui Mos Craciun / “Ce gras esti!”

realitatea

Pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, serpii iau cu asalt biserica

Somnul de după-amiază ne face mai deștepți

realitatea

Prima poza cu fiul lui BRUMA si al lui MIRCEA BADEA

realitatea

Scrie un comentariu