Tabu
Image default
LIFESTYLE

DIETA EXTREMA! Slabesti 10 kg in 10 zile cu sonda nazogastrica

Dieta K-E a devenit populara printre tinerele care vor sa arate bine in rochia de mireasa mult visata. Promite o scadere drastica in greutate, nu presupune program de exercitii si niciun calendar nutritional, doar un tub nazal si o punga cu lichide.

Celor care tin dieta K-E li se introduce pe nas un tub prin care li se administreaza grasimi, proteine si apa, in timp ce acestea nu mai mananca nimic timp de zece zile.
Picatura cu picatura, solutia este depozitata in stomac prin tubul nazogastric, oferind 800 de calorii pe zi si suprimand apetitul.

Dieta are rezultate uimitoare – grasimile se ard printr-un proces numit ketoza. Deja populara in Italia si Spania si cunoscuta drept dieta ketogenica, aceasta promite pierderea a 10 kilograme in 10  zile.

Dar, desi da rezultate rapide, procesul e departe de a fi confortabil. In timpul perioadei de 10 zile, pacientele trebuei sa care dupa ele pungile cu lichid bogat in proteine. Printre efectele secundare se numare lipsa de energie, respiratia urat mirositoare si constipatia, iar psihologii cred ca pierderea atat de rapida a kilogramelor poate fi traumatizanta.

ARTICOLE SIMILARE

REACŢIA Romaniţei Iovan când a aflat de accidentul fostului soţ, Adrian

Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și obiceiuri – Nimeni nu are voie să lucreze

Andreea Damian

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

realitatea

Oscar Wilde și celebrele sale citate

Andreea Damian

Top 7 arome bizare de inghetata

realitatea

FABULOS! Oana Zavoranu despre nunta Biancai Dragusanu!

Scrie un comentariu