Tabu
FASHIONSlider

Trend de iarnă: cum să porți rochia de piele

Rochie din piele iarna? Da! Experții spun că este una dintre tendințele cheie ale acestui sezon. După rochia lungă, fusta plisată sau chiar pantalonii din piele, este rândul rochiei din piele să ocupe un loc în garderoba noastră.

Imposibil de ratat, veți avea nevoie de cel puțin una în dulap în acest sezon. Pe lângă faptul că aceasta conferă siluetei un aspect glam, rock, pielea îmbunătățește profund aspectul.

Rochia din piele nu trece neobservată, de aceea ar trebui inclusă în garderoba de iarnă.

Rochie din piele: ce modele să alegi în acest sezon?

Rochia din piele este disponibilă în mai multe variante pentru a se potrivi gusturilor și dorințelor fiecărei femei. În acest sezon, modelul preferat este cea cu croială de blazer. Chic și îndrăzneață, rochia de piele tip blazer adaugă clasă siluetei.

Rochia din piele este, de asemenea, împodobită cu mâneci bufante inspirate din anii ’70, tendință îmbrățișată de multe iubitoare de fashion.

Dreaptă, cu centură sau mulată pe corp, rochia din piele este disponibilă și în culori foarte trendy – verde sau roșu.

La fel ca și paltoanele, această piesă este, de asemenea, împodobită cu franjuri pentru un efect boho-chic chiar și iarna.

Versiunea midi este la fel de atrăgătoare ca varianta mini.

Cum să porți rochia din piele?

Dacă rochia din piele face silueta foarte sexy, poate de asemenea să transforme rapid aspectul într-unul vulgar. Pentru a evita acest lucru, aveți grijă să alegeți un model care să se potrivească perfect tipului de corp. Cele în formă de H, de exemplu, au tăieturi drepte, în timp ce modelele tip clepsidră au tăieturile curbate.

Femeile înalte ar trebui să opteze pentru rochii midii, iar cei cu pieptul generos vor evita să aleagă rochii cu gulere.

În ceea ce privește asociația, evitați combo-ul de piele cu piele, la fel ca rochiile foarte mulate, care sunt ușor demodate. Pentru un aspect de zi, de exemplu, nu ezitați să purtați rochia de piele cu o pereche de adidași. Seara, o pereche de cizme din piele se potrivește de minune cu rochia. Completați ținuta cu o haină lungă sau supradimensionată.

ARTICOLE SIMILARE

Se lansează campania #PayMeToo împotriva diferenţelor de salarii în funcţie de gen

Dora Constantinovici

Melissa by Gaetano Pesce

realitatea

17 ani de la atentatele din SUA. Secretul pe care americanii l-au ascuns până acum

Andreea Damian

Costumele sexi de baie by Agent Provocateur

realitatea

Afișe inspirate după personalități feminine inovatoare se pot descărca gratuit în 8 limbi

Dora Constantinovici

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

realitatea

Scrie un comentariu