Tabu
Image default
FASHION Slider

Trend de iarnă: cum să porți rochia de piele

Rochie din piele iarna? Da! Experții spun că este una dintre tendințele cheie ale acestui sezon. După rochia lungă, fusta plisată sau chiar pantalonii din piele, este rândul rochiei din piele să ocupe un loc în garderoba noastră.

Imposibil de ratat, veți avea nevoie de cel puțin una în dulap în acest sezon. Pe lângă faptul că aceasta conferă siluetei un aspect glam, rock, pielea îmbunătățește profund aspectul.

Rochia din piele nu trece neobservată, de aceea ar trebui inclusă în garderoba de iarnă.

Rochie din piele: ce modele să alegi în acest sezon?

Rochia din piele este disponibilă în mai multe variante pentru a se potrivi gusturilor și dorințelor fiecărei femei. În acest sezon, modelul preferat este cea cu croială de blazer. Chic și îndrăzneață, rochia de piele tip blazer adaugă clasă siluetei.

Rochia din piele este, de asemenea, împodobită cu mâneci bufante inspirate din anii ’70, tendință îmbrățișată de multe iubitoare de fashion.

Dreaptă, cu centură sau mulată pe corp, rochia din piele este disponibilă și în culori foarte trendy – verde sau roșu.

La fel ca și paltoanele, această piesă este, de asemenea, împodobită cu franjuri pentru un efect boho-chic chiar și iarna.

Versiunea midi este la fel de atrăgătoare ca varianta mini.

Cum să porți rochia din piele?

Dacă rochia din piele face silueta foarte sexy, poate de asemenea să transforme rapid aspectul într-unul vulgar. Pentru a evita acest lucru, aveți grijă să alegeți un model care să se potrivească perfect tipului de corp. Cele în formă de H, de exemplu, au tăieturi drepte, în timp ce modelele tip clepsidră au tăieturile curbate.

Femeile înalte ar trebui să opteze pentru rochii midii, iar cei cu pieptul generos vor evita să aleagă rochii cu gulere.

În ceea ce privește asociația, evitați combo-ul de piele cu piele, la fel ca rochiile foarte mulate, care sunt ușor demodate. Pentru un aspect de zi, de exemplu, nu ezitați să purtați rochia de piele cu o pereche de adidași. Seara, o pereche de cizme din piele se potrivește de minune cu rochia. Completați ținuta cu o haină lungă sau supradimensionată.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Alexandra

realitatea

Zece motive pentru care femeia inteligentă își găsește greu iubirea

Andreea Damian

Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, apariție inedită pe podium

Andreea Damian

Gelozia si incapacitatea de a trai clipa

realitatea

Trend alert: Rochii retro de vara

realitatea

Sticla Chivas Regal, îmbrăcată de Alexander McQueen

realitatea

Scrie un comentariu