Home > beauty > Trucuri pentru repararea machiajului

Trucuri pentru repararea machiajului

Câteodată ni se întâmplă, din grabă sau din neatenție, să scăpăm puțin mai mult ruj, blush sau fard decât avem nevoie. În loc să ștergem tot și s-o luăm de la capăt, există câteva trucuri pe care putem să le urmăm :

– În cazul în care ne-am dat cu prea mult fard de obraz, atunci e momentul să luăm o pensulă curată pe care o plimbăm peste surplusul de blush, apoi o ștergem de un șervețel. Continuăm această procedură până când ajungem la culoarea pe care ne-o dorim. Pentru blush-urile cremoase, putem folosi puțină cremă pentru a mai estompa culoarea.

Fardul de ochi poate fi îmblânzit dacă ne dăm cu o nuanță mai deschisă de fard pe deasupra celeilalte. Un fard luminos neutralizează majoritatea culorilor.

– Când folosim prea mult ruj, sau am folosit o cu totul altă culoare decât cea pe care ne-o doream, putem să îndepărtăm surplusul, dacă folosim un balsam de buze sau un gloss pe deasupra. Apoi folosim clasica tehnică de “mușcare” a șervețelului, repetând până când ajungem la intensitatea culorii dorite.

Articole asemanatoare
trucuri
Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020
rutina
Câți pași trebuie să aibă rutina ta de frumusețe, potrivit dermatologilor
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
rujul
Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

1 Response

  1. Paiwan

    Daca cumva va da la careva “Certificat exrapit” la o tema, joc, … schimbativa data la telefon(ma refer la an, puneti 2007 sau 2008) ca oricum pe voi va intereseaza tot timpul ziua sau luna daca aveti nevoie de an sa fie “LIVE” aveti probleme (o_0)>

Comenteaza acest articol

Trucuri pentru repararea machiajului

by realitatea   1 min
1