Tabu
Image default
BEAUTY

Trucuri pentru repararea machiajului

Câteodată ni se întâmplă, din grabă sau din neatenție, să scăpăm puțin mai mult ruj, blush sau fard decât avem nevoie. În loc să ștergem tot și s-o luăm de la capăt, există câteva trucuri pe care putem să le urmăm :

– În cazul în care ne-am dat cu prea mult fard de obraz, atunci e momentul să luăm o pensulă curată pe care o plimbăm peste surplusul de blush, apoi o ștergem de un șervețel. Continuăm această procedură până când ajungem la culoarea pe care ne-o dorim. Pentru blush-urile cremoase, putem folosi puțină cremă pentru a mai estompa culoarea.

Fardul de ochi poate fi îmblânzit dacă ne dăm cu o nuanță mai deschisă de fard pe deasupra celeilalte. Un fard luminos neutralizează majoritatea culorilor.

– Când folosim prea mult ruj, sau am folosit o cu totul altă culoare decât cea pe care ne-o doream, putem să îndepărtăm surplusul, dacă folosim un balsam de buze sau un gloss pe deasupra. Apoi folosim clasica tehnică de “mușcare” a șervețelului, repetând până când ajungem la intensitatea culorii dorite.

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri simple pentru mascarea celulitei

PAMELA ANDERSON se dezbraca iar – la 45 ani – pe Twitter! FOTO

realitatea

OANA ZAVORANU – senzationala schimbare de look! Va lucra cu PEPE, aproape blonda! FOTO!

Video: Poveste de dragoste intre Scarlett Johansson si Matthew McConaughey

Protecție pentru piele uscată

realitatea

Cum să-ţi prinzi părul pe caniculă. 3 idei de coafuri rapide și de efect!

Andreea Damian

1 comentariu

Paiwan 29 August 2012 at 20:08

Daca cumva va da la careva “Certificat exrapit” la o tema, joc, … schimbativa data la telefon(ma refer la an, puneti 2007 sau 2008) ca oricum pe voi va intereseaza tot timpul ziua sau luna daca aveti nevoie de an sa fie “LIVE” aveti probleme (o_0)>

Răspunde

Scrie un comentariu