Home > Lifestyle > Tudor Chirila i-a cerut scuze lui Fuego, dupa ce a glumit pe seama mamei lui!

Tudor Chirila i-a cerut scuze lui Fuego, dupa ce a glumit pe seama mamei lui!

Tudor Chirila regreta faptul ca a glumit pe seama lui Fuego in unul dintre concertele sale, motiv pentru care i-a cerut scuze in mod public si a marturisit ca apreciaza modul diplomat in care Paul Surugiu a raspuns glumelor lui.

tudor 2
Invitat la deschiderea unui club din Bucuresti, unde a sustinut un concert de zile mai, Tudor Chirila a glumit la un moment dat pe seama lui Fuego. “Pentru maicuta lui Fuego, va rog frumos un moment de recu.. de liniste!”, a spus Tudor Chirila, inainte de a canta in maniera lui Fuego piesa “Perfect, fara tine”.

Dupa ce in presa au fost preluate declaratiile lui Chirila, Fuego a preferat sa ii raspunda intr-un mod diplomat, folosind numai cuvinte de lauda la adresa artistului si a familiei sale. Ulterior, Tudor Chirila a considerat ca este necesar sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau.

“Folosesc acest spatiu pentru a prezenta  public scuzele mele domnului Paul Surugiu cunoscut si sub pseudonimul Fuego. Fac acest lucru pentru ca am derapat de la un comportament pe care la randul meu am incercat sa-l impun de-a lungul timpului. Nu am considerat niciodata ortodoxa maniera de a specula excesiv comic pe seama diverselor personalitati publice. Pamfletul agresiv nu a fost vreodata instrumentul meu preferat. Cu atat mai mult, deci, regret iesirea mea din concertul de vineri.
(…) La capitolul sensibil mama as vrea sa mentionez ca nu am avut niciun moment intentia de  a o ataca pe mama domnului Surugiu, o persoana despre care nu stiu nimic, al carei prenume nici macar nuil cunosc. (…) Nu in ultimul rand as vrea sa-i multumesc domnului Surugiu pentru lectia pe care mi-a oferit-o printr-o atitudine eleganta, care l-a pozitionat deasupra oricarui conflict (spre dezamagirea unei parti a presei). Acest spirit anti-revansard ar trebui sa contamineze mai des viata publica de la noi patata grav prin degradarea dialogului sau abandonul definitiv al normelor de bun simt. Din pacate vineri seara am alunecat si eu in aceasta situatie condamnabila. Nu-mi ramane decat sa-mi insusesc lectia domnului Surugiu, sa invat din ea si sa-i prezint din nou scuzele mele.

Articole asemanatoare
tudor-chirila
Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte
Celebritati nascute pe 28 mai!
TUDOR CHIRILA – primele poze cu bebelusul lui
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

Comenteaza acest articol

Tudor Chirila i-a cerut scuze lui Fuego, dupa ce a glumit pe seama mamei lui!

by   1 min
0