Home > Lifestyle > Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproape 300 de crocodili ca să se răzbune

Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproape 300 de crocodili ca să se răzbune

Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproximativ 300 de crocodili la o rezervație special amenajată pentru animale, în provincia Papua de Vest din Indonezia.

Măcelul a avut loc în numele răzbunării după ce unul dintre săteni a fost omorât de un crocodil din rezervație. Oficialitățile și poliția spun că nu au reușit să oprească măcelul și că acum vor fi nevoiți să depună plângere împotriva celor care au participat. Omorârea unei specii protejată prin lege este o crimă care se pedepsește cu amenzi mari sau chiar cu închisoarea în Indonezia.

Săteanul care fusese ucis, culegea legume din perimetrul rezervației naturale pentru crocodili. Unul dintre angajați a auzit bărbatul care cerea ajutor însă în momentul în care a ajuns la fața locului nu se mai putea face nimic. După ce au înmormântat victima, sătenii s-au strâns într-un grup de câteva sute de oameni și au pornit spre rezervație înarmați cu cuțite, ciocane și sape. Ajunși la fața locului au distrus biroul fermei de crocodili după care au omorât 292 de reptile aflate în rezervație. Ferma avea licență de înmulțire a crocodililor de apă sărată și ai celor din specia New Guinea tocmai pentru a preîntâmpina dispariția lor.

Articole asemanatoare
Plasticul occidental otrăvește mâncarea din Indonezia și pe oamenii care o consumă
indonezia
„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
sirene
Sirenele erau de 15 ani în parc, dar cineva s-a gândit abia acum să le acopere sânii. Din motive religioase!

Comenteaza acest articol

Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproape 300 de crocodili ca să se răzbune

by realitatea   1 min
0