Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani: „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 53 de ani.

Gary Hardwick și Almeda,în vârstă de 72 de ani, s-au îndrăgostit chiar după prima întâlnire. „Primul lucru care m-a atras la Amelda au fost ochii ei frumoși, albaștri. Și personalitatea ei. Întotdeauna este veselă și există o chimie între noi”, a spus tânărul, care a mărturisit că întotdeauna a fost atras de femeile mai în vârstă. După doar două săptămâni în care s-au întâlnit, Gary a cerut-o în căsătorie și au decis să se căsătorească.

Cei doi locuiesc în Maryville, Tennessee și sunt mai fericiți ca niciodată. „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”, a declarat Amelda, care a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche.

„M-am uitat în ochii lui și m-am îndrăgostit imediat. Am știut că el este cel cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții mele. Nu am fost niciodată intimidată de vârstă”, a mai spus Amelda

În ciuda diferenței de vârstă, Garry și Amelda au aceleași hobby-uri. „Sunt foarte matur pentru vârsta mea. Nu am fost niciodată atras de femeile de vârsta mea. Chiar și atunci când aveam 13 sau 14 ani am avut întotdeauna o atracție pentru femeile mai în vârstă și când i-am spus bunicii mele ce simt nu știam cum o să reacționeze. Dar ne-a acceptat”, a spus Garry.

Cei doi știu că cei din jur nu sunt de acord cu relația lor. De altfel, fiul Almelde nu vorbește cu ea din ziua în care s-a căsătorit cu Garry. Cei doi sunt însă fericiți. „Atâta vreme cât iubești o persoană trebuie să-ți urmezi inima și să fii tu însuți”, a spus Garry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cele trei zodii orientate spre afaceri

Andreea Damian

Ghici cine face plajă topless

realitatea

Topul celor mai frumoase zodii – și cea mai atractivă caracteristică a fiecăreia

Andreea Damian

Cum reacționează, de fapt, creierul femeii la pornografie și imagini nud

Andreea Damian

Relațiile la distanță, în ce condiții pot funcționa

Tabu Tabu

Ce cautau zecile de PREZERVATIVE in epava avionului din APUSENI?

2 comentarii

Dragostea nu are vârstă. Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani – Birfe.xyz 19 April 2018 at 9:21

[…] Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 53 de ani. Gary Hardwick şi Almeda, în vârstă de 72 de ani, s-au îndrăgostit chiar după prima întâlnire, scrie tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu