Tabu
PEOPLE

Unde și-a făcut Ioana Ginghină prima vacanță după izolare

Ioana Ginghina editie speciala de Pasti

La aproape un an de la divorțul de fostul ei soț Alexandru Papadopol, fermecătoarea actrița Ioana Ginghină își continuă viață și a mers mai departe. Weekendul acesta a fost primul după ce s-a dat drumul la izolare când a plecat cu iubitul la munte într-o ieșire binemeritată departe de casă.

actrita ioana ginghina la munte
actrita ioana ginghina la munte

Au trecut deja aproape teri luni de când a povestit că are o nouă relație și chiar a dat amănunte despre noul iubit, care lucrează la o agenție de turism. Astfel că zilele acestea cei doi au fost la munte și femeia s-a lăsat fotografiată pe traseu. “Prima dată la munte, anul acesta, primul traseu. Parcă era exact ceea ce îmi lipsea după toată perioada asta de carantină. Hai că n-a fost așa de multă ploaie. Mâine sper să reușesc să fac un traseu mai lung și mai greu. Cine mai este la munte?”, a scris actrița din seralele de

cascada ioana ginghina
cascada ioana ginghina

televiziune “Numai iubirea” și “Inimă de țigan. Întrebată de o prietenă virtuală dacă va veni pe la Vatra Dornei vara asta, actrița i-a scris că “Păi o să cam vizitez România vara asta”, având în vedere că în mare parte granițele sunt închise și nu se prea mai poate ieși din țară. Așa că Ioana alături de fiica adolescentă Ruxandra dar și de iubitul ei, vor petrece mai mult timp prin țară și vor merge în excursii ca să viziteze România.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi și-a botezat fiica în Maramureș

Tabu Tabu

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Cum a fost sărbătorită în izolare de manechine celebre Donatella Versace de ziua ei

Tabu Tabu

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

Tabu Tabu

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu