Home > Lifestyle > Valentina Pelinel a rupt tacerea si spune ADEVARUL despre relatia cu BOUREANU

Valentina Pelinel a rupt tacerea si spune ADEVARUL despre relatia cu BOUREANU

Valentina Pelinel puncteaza prima sa aparitie televizata dupa divort printr-un interviu acordat lui Christian Stan pentru editia emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D.

“Toata lumea ma intreaba cum e acum, dupa divort. Le raspund ca este ca inainte de casatorie. Totul este rosu in viata mea acum, mie imi place la nebunie culoarea rosie. Toata aceasta perioada a fost o mare experienta de viata pentru mine. Am stat in afara acestui scandal, am studiat tot cazul si mi-am dat astfel seama care sunt prietenii mei adevarati. Am preferat sa locuiesc la New York o perioada pentru a fi departe de toate barfele si zvonurile care s-au iscat pe seama mea. Altfel, as fi intrat intr-un joc murdar care nu este genul meu. Nu mi-ar fi placut sa apar zilnic la televizor, ba in ofensiva, ba in defensiva…”, declara Valentina Pelinel la “D-Paparazzi”.

Cat despre relatia cu Cristian Boureanu, Valentina spune ca cei doi isi vorbesc si ca nu va spune niciodata nimic urat despre fostul ei sot.

“Nu suntem la cutite, asa cum se spune prin presa. Ne vorbim zilnic si am ramas in relatii civilizate. Sunt noua ani in care am fost cu un om. Nu as putea spune nimic urat despre el. Niciodata”, continua Valentina.

Articole asemanatoare
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
valentina pelinel
Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel

Comenteaza acest articol

Valentina Pelinel a rupt tacerea si spune ADEVARUL despre relatia cu BOUREANU

by   1 min
0