Home > Vedete > O VEDETA de la Hollywood e, in secret, PROSTITUATA DE LUX/ Afla cine!

O VEDETA de la Hollywood e, in secret, PROSTITUATA DE LUX/ Afla cine!

Tariful ei pentru o noapte? 1.000.000 de lire sterline! Una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood este prinsa in mijlocul unui imens scandal de prostitutie.

Zhang Ziyi, protagonista filmului “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, este acuzata la ora actuala ca a strans o avere de 46 milioane de lire sterline oferind serviciile ei sexuale unui numar de oameni bogati din China. Zhang (33 de ani) are trei nominalizari la BAFTA si este una dintre cele mai apreciate actrite din China.
Printre presupusii clienti ai acesteia s-ar afla si un politician cazut in dizgratie dupa ce a fost banuit de crima, care ar fi platit-o pe Zhang Ziyi cu 1 milion de lire sterline pe noapte.
Alt client al actritei, un alt om de afaceri implicat intr-un scandal de coruptie, ar fi platit-o de fiecare data cu 600.000 de lire sterline pe Zhang, in schimbul favorurilor sexuale, imbogatind-o pe aceasta cu 18 milioane lire sterline.
Se pare ca guvernul Chinei i-a interzis lui Zhang Ziyi sa paraseasca tara pana la incheierea investigatiei, aceasta fiind si motivul pentru care actrita a lipsit de la Festivalul de la Cannes, unde trebuia sa promoveze cel mai recent film al sau, “Dangerous Liaisons”. Actrita a postat un mesaj criptic pe propriul blog, in care spune ca oamenii pot “confunda vantul cu ploaia” doar folosindu-si imaginatia.


Loading...

Comenteaza acest articol

O VEDETA de la Hollywood e, in secret, PROSTITUATA DE LUX/ Afla cine!

by   1 min
0