Tabu
CULTURE Slider

Vedete nascute pe 29 septembrie!

wenn5156159Ian McShane

Nascut pe 29 septembrie 1942 in  Blackburn, Lancashire, Anglia.

Este un actor si producator britanic, cel mai bine cunoscut pentru rolul Blackbeard din „Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”. McShane a jucat in peste 30 de filme, debutand in filmul „The Wild and the Willing in 1962. In 2008 Ian McShane a jucat in „Death Race” si a dat voce leopardului din „Kung Fu Panda”. A primit aprecieri deosebite pentru rolul din „The Homecoming” si „Iisus din Nazaret”, unde l-a interpretat pe Iuda.

 

 

megszuletett-ninel-conde-masodik-gyermeke-10270736Ninel Conde

Nascuta pe 29 septembrie 1976 in Toluca, Mexic.

Este o actrita, model si cantareata mexicana, cunoscuta indeosebi pentru rolul din telenovela „Rebelde”. In plus fata de telenovele, Ninel a participat la mai multe spectacole de televiziune cum ar fi: Lo Que Callamos Las Mujeres, Gente con Chispa, El Gordo y La Flaca, si Sabado Gigante. In 2003 si-a lansat primul album, iar in anul urmator a participat la „Big Brother VIP”. Ninel este casatorita cu Juan Cepeda si are o fiica dintr-o alta casatorie. Totusi, ea este cunoscuta mai ales pentru rolul pe care l-a interpretat in „Rebelde”.

Andriy Shevchenko

Nascut pe 29 septembrie 1976 in Dvirkivschyna, Ucraina.

Este un fotbalist care a inceput la echipa tineretului la Dynamo Kviev, dar la scurt timp a inceput sa joace la prima echipa. A fost transferat la AC Milan pentru 25 de milioane de dolari si a devenit unul din cei mai buni jucatori. In 208 jocuri a reusit sa marcheze de 127 de ori. Din 1995, a inceput sa joace pentru echipa nationala, Ucraina si a marcat 33 de goluri in 73 de meciuri. S-a casatorit cu modelul Kristen Pazik in 2004 si au impreuna doi baieti, Jordan si Christian. Tot in 2004 a castigat premiul pentru fotbalistul anului.

ARTICOLE SIMILARE

The Nun, cel mai așteptat thriller al toamnei, filmat integral în România

Andreea Damian

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Aici s-a ajuns, mai nou, muștele care depun ouă pe produsele din carne sunt binevenite

realitatea

Cele mai delicioase prăjituri fără făină. Încearcă rețetele noastre!

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu