Tabu
Image default
LIFESTYLE

Vedetele date afara de la Acasa TV sunt disperate: “Nu stim daca suntem sau am fost angajati, venim la serviciu pana ni se spune ceva oficial”

Se pare ca mai multi dintre cei care aveau un statut “special” se intreaba acum daca intr-adevar contractul pe care il aveau cu institutia era unul in regula. Intrucat pana in momentul de fata nimeni nu le-a dat niciun raspuns oficial cu privire la job-ul lor, oamenii vin la serviciu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

“Nu ştim dacă suntem sau am fost angajaţi, încă nu e nimic oficial. Săptămâna aceasta vom primi, probabil, o hârtie semnată. Am auzit că unii – nu toţi – vor fi angajaţi pe altă firmă şi, normal, fiecare speră să primească un telefon şi să fie invitat să semneze un nou contract. Chiar dacă nu vor mai avea ce să lucreze, cei mai mulţi vor continua să vină la serviciu până vor primi decizia oficială”, a declarat una dintre vedetele puse pe liber pentru ring.

Oamenii s-au conformat ordinelor date inca de vineri, si anume sa paraseasca locul de munca, insa, dupa ce si-au citit contractele, au observat ca li s-au incalcat drepturile.

“În contractul pe care l-am semnat există clauza conform căreia trebuia să avem preaviz, iar noi n-am primit nimic. Ne vom consulta cu avocaţii şi vom vedea dacă vom acţiona în instanţă”, a mărturisit, sub protecţia anonimatului, un fost colaborator al posturilor TV.

ARTICOLE SIMILARE

Marioara Murărescu a murit

Angelina Jolie este cea mai sexy bosumflată

realitatea

5 sfaturi pentru a lua o pauză de la rețelele de socializare când suntem în vacanță

Andreea Damian

Cum (re)trezim pofta de citit? Șase sfaturi simple

Andreea Damian

Testamentul marelui actor VALENTIN URITESCU, macinat de boala

Păr lung și sănătos

realitatea

Scrie un comentariu