Tabu
Image default
PEOPLESlider

Veste tristă despre Matthew Perry, după difuzarea episodului „Friends Reunion”

Matthew Perry vine cu o veste tristă, la puţin timp după ce a fost lansat episodul „Friends Reunion”. Actorul a anunţat că s-a despărţit de logodnica sa, Molly Hurwitz.

Motivul din spatele separării lor este necunoscut, dar Matthew Perry a indicat că nu erau meniți să fie împreună.

„Uneori lucrurile nu merg, iar acum este un astfel de caz. Îi doresc numai bine lui Molly”, a declarat actorul într-o mică declaraţie transmisă presei și citată de Hello Magazine.

Matthew Perry și Molly Hurwitz formau un cuplu din 2018, iar în noiembrie 2020 s-au şi logodit.

Molly Hurwitz

Vestea vine la puțin timp după lansarea episodului mult așteptat de public, „Friends Reunion”. La acel moment, regizorul și producătorul emisiunii i-au luat apărarea lui Matthew Perry cu privire la zvonurile despre despărțire.

„Am vorbit cu Matthew. A fost minunat să îl revăd. Oamenii vorbesc. Nu am nimic de comentat decât că a fost minunat să îl revăd. Și cred că a fost foarte amuzant în timpul show-ului. Cred că este bine. Pare mai puternic și mai bine decât ultima dată când l-am văzut și dornic să meargă înainte”, a spus Kevin S. Bright, pentru The Hollywood Reporter.

„A fost minunat. Oamenii uneori sunt răutăcioși. Aș vrea să nu fie. Mi-a plăcut să lucrez cu el”, a completat Ben Winston, lăudând performanța lui Matthew Perry din serial.

ARTICOLE SIMILARE

Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex

Andreea Damian

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert – premieră cu casa închisă la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian şi nouă reprezentaţie pe 2 februarie

Tabu Tabu

Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei

Andreea Damian

Tradwives își sacrifică carierele pentru a satisface capriciile soților și insistă că ăsta e secretul fericirii conjugale

Andreea Damian

Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

realitatea

Scrie un comentariu