Home > Agenda > Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

Invitatul special al concertului de Craciun, The New HAVASI Symphonic, este castigatorul premiului Grammy, producatorul, compozitorul si cantaretul Lebo M., co-autor si interpret al muzicii din The Lion King. Celebrul raget cunoscut de atatea generatii va fi auzit acum in Romania pentru prima data. Vocea Africii va aduce magia savanei pe scena Salii Polivalente pe 20 decembrie, intr-un spectacol monumental organizat de Amphitrion.

Surpriza pregatita pentru noul concert HAVASI Symphonic din acest an vine din minunata Africa.  La 20 de ani de cand lumea l-a cunoscut pe leul Simba, povestea lui este readusa la viata. Pe acompaniamentul unei partituri minunate, povestitorul va fi de aceasta data Lebo M., compozitorul si interpretul coloanei sonore care va conduce publicul intr-un taram de vis plin de soare si iubire, unde va fi intampinat de ritmurile africane si de culorile maiestuosului platou Serengeti.

Sud africanul Lebohang Morake, cunoscut ca Lebo M., a devenit renumit datorita colaborării sale la binecunoscuta productie animate Disney – The Lion King. A inceput sa cante inca de la varsta de 9 ani si a colaborat de-a lungul carierei sale cu numerosi artisti precum: Quincy Jones, Hans Zimmer, Sting sau Elton John.  Datorita talentului sau deosebit, a lucrat la crearea coloanelor sonore a 12 filme de mare succes pentru studiouri ca Disney, Warner Bros., Paramount sau Sony Pictures iar albumele la care a contribuit s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume. Detinator al unui premiu Grammy si recunoscut ca fiind Vocea Africii, cantaretul si compozitorul de origine africana va transpune capitala in legendara poveste a Regelui Leu cu ajutorul muzicii sale cu adevarat impresionante.

VIDEO trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uTR5FrWLgiI

Articole asemanatoare
Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki
notre dame
Fără slujbă de Crăciun în catedrala Notre-Dame pentru prima dată în peste 200 de ani
star wars
Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex
Crăciun
Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

by   1 min
1