Tabu
Image default
CULTURE

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

Invitatul special al concertului de Craciun, The New HAVASI Symphonic, este castigatorul premiului Grammy, producatorul, compozitorul si cantaretul Lebo M., co-autor si interpret al muzicii din The Lion King. Celebrul raget cunoscut de atatea generatii va fi auzit acum in Romania pentru prima data. Vocea Africii va aduce magia savanei pe scena Salii Polivalente pe 20 decembrie, intr-un spectacol monumental organizat de Amphitrion.

Surpriza pregatita pentru noul concert HAVASI Symphonic din acest an vine din minunata Africa.  La 20 de ani de cand lumea l-a cunoscut pe leul Simba, povestea lui este readusa la viata. Pe acompaniamentul unei partituri minunate, povestitorul va fi de aceasta data Lebo M., compozitorul si interpretul coloanei sonore care va conduce publicul intr-un taram de vis plin de soare si iubire, unde va fi intampinat de ritmurile africane si de culorile maiestuosului platou Serengeti.

Sud africanul Lebohang Morake, cunoscut ca Lebo M., a devenit renumit datorita colaborării sale la binecunoscuta productie animate Disney – The Lion King. A inceput sa cante inca de la varsta de 9 ani si a colaborat de-a lungul carierei sale cu numerosi artisti precum: Quincy Jones, Hans Zimmer, Sting sau Elton John.  Datorita talentului sau deosebit, a lucrat la crearea coloanelor sonore a 12 filme de mare succes pentru studiouri ca Disney, Warner Bros., Paramount sau Sony Pictures iar albumele la care a contribuit s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume. Detinator al unui premiu Grammy si recunoscut ca fiind Vocea Africii, cantaretul si compozitorul de origine africana va transpune capitala in legendara poveste a Regelui Leu cu ajutorul muzicii sale cu adevarat impresionante.

VIDEO trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uTR5FrWLgiI

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

CokeLive Peninsula – experiente noi

realitatea

A murit actorul din „The Fresh Prince of Bel Air”

Andreea Damian

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Andreea Damian

Julio Iglesias va fi numit Doctor Honoris Causa

realitatea

Stiai ca mestecatul de coca este traditional in Anzi?

realitatea

1 comentariu

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun | Femininne 31 October 2014 at 8:01

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu