Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Ea este actrița care trebuia s-o interpreteze pe Rachel Green din Friends

Tiffani Thiessen a fost la un pas s-o interpreteze pe Rachel Green în serialul american Friends (Prietenii tăi). Actrița, binecunoscută pentru rolurile din „Saved by The Bell” (Salvați de clopoțel) și „Beverly Hills, 90210” a fost la un pas să treacă de audiții și să obțină rolul. Motivul l-a explicat chiar vedeta, într-o emisiune de televiziune.

„Eram doar puțin prea tânără pentru rol”, a mărturisit Tiffani Thiessen, explicând că ar fi fost cea mai mică dintre cei „șase prieteni”. Rolul i-a revenit, așa cum toții știm, celebrei actrițe Jennifer Aniston.

Tiffani Thiessen, în vârstă de 44 ani, avea doar 20 de ani când s-a lansat primul episod din Friends, în septembrie 1994. Aniston avea 25 de ani, notează Page Six.

Thiessen nu regretă însă că nu a obținut rolul. La scurt timp a fost selectată s-o interpreteze pe Valerie Malone în „Beverly Hills, 90210”, în timp ce Jennifer Aniston s-a alătura echipei formate din Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer. Tiffani Thiessen crede că fosta soție a lui Brad Pitt a făcut un „rol foarte, foarte amuzant”.

Prietenii tăi (titlu original Friends) este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York.

Prietenii tăi a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut succes de asemenea succes în ratinguri, clasându-se în anual în primele 10 cele mai vizionate televizări americane. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

În termeni monetari, Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu $1.000.000 pe episod.

Prietenii tăi a avut 64 de nominalizări Primetime Emmy Awards, dintre care a câstigat 6. Jennifer Aniston și Lisa Kudrow sunt singurii actori ai echipei care au câștigat câte un premiu Emmy, în timp ce Courteney Cox Arquette nu a fost niciodată nominalizată. Sitcomul a câștigat în anul 2002 premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, cu nominalizări in anii 1995, 1996, 1999, 2000 și 2003. De asemenea a câștigat cate un premiu American Comedy Award, GLAAD Media Award, Golden Globe Award, Satellite Award, Screen Actors Guild Award, 3 premii Logie Awards, 6 premii People’s Choise Awards.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Programul pe zile la Airfield Festival!

realitatea

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Să sărbătorim ZIUA COPILULUI cu niște cifre despre ce facem cu el tot restul anului

Dora Constantinovici

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

Studiu: Cât ar trebui să aștepte femeile între sarcini

Andreea Damian

Scrie un comentariu