Tabu
FASHION

Cum să te îmbraci pentru a avea stil și eleganță în fiecare zi?

Puloverele pentru bărbați fabricate din materiale de calitate pot induce o senzație de confort, eleganță și relaxare în fiecare zi. Acest articol vestimentar este la modă și dacă este ales cu stil poate evidenția personalitatea și rafinamentul unei persoane. La bărbați, puloverul poate deveni un element important al costumului mai ales dacă are un design ireproșabil. El se poate purta la un costum clasic, mai ales dacă are culoarea potrivită, astfel încât să se asorteze perfect cu acesta. (P)

Iubitorii de modă recomandă modelele de pulovere de bărbați de firmă care sunt frumos tricotate și pot îmbunătăți silueta persoanelor care le poartă. Un astfel de pulover este de calitate și poate fi purtat direct pe piele sau peste o cămașă subțire. Puloverele merg foarte bine la blugi și astfel pot crea un aspect casual. De asemenea pot fi purtate și la pantaloni clasici din stofă pentru a avea un aspect mai elegant și mai sofisticat.

Care material este potrivit pentru un pulover?

În anotimpul de toamnă cel mai apreciat este puloverul din bumbac 100%.Acesta este rezistent, ușor de spălat, confortabil, durabil în timp. Fibrele sau materialele naturale sunt răcoroase și recomandate pentru orice persoană. Puloverele tricotate din bumbac oferă un confort senzorial deosebit, au un aspect frumos  și se adaptează la suprafețele curbe ale corpului. Confortul este dat de proprietățile fibrelor naturale, de interacțiunea dintre ele și piele.

Foarte apreciate în ultimii ani sunt puloverele din fibre acrilice deoarece sunt plăcutela purtat și rezistente la ultraviolete. Fibrele acrilice sunt mai voluminoase decât alte tipuri de fibre și de aceea se bucură de o largă utilizare mai ales în industria tricotajelor. Ele se folosesc și în amestecuri cu alte fibre în scopul obținerii unui tușeu cât mai plăcut și a unei suprafețe care nu se șifonează. Astfel unele pulovere pot fi realizate din fibre acrilice în amestec cu fibre naturale – bumbac, lână, mătase. Dacă vrei să ai un pulover elegant și cu un aspect mai luxos este bine să alegi fibrele acrilice. În plus aceste fibre oferă și un confort bun, au capacitatea de a absorbi umiditatea sau transpirația dacă sunt realizate din polimeri naturali.

Există și pulovere din alte tipuri de materiale: nailon, poliamidă, poliester și altele. Calitatea puloverelor din poliester se păstrează în timp, iar rezistența culorii este de asemenea mare. Poliesterul are o elasticitate și o flexibilitate ridicată și poate fi combinat și cu fibre naturale de bumbac.

Pentru iarnă sunt recomandate puloverele din lână și cașmir pentru că sunt foarte călduroase. Cui nu-i place îmbrăcămintea din lână în anotimpul de iarnă? Cu siguranță un pulover din lână este perfect pentru corp deoarece este confortabil și ține cald. În plus, puloverul din lână este foarte elegant, are un efect deosebit asupra stilului, oferă eleganță. Poate fi un model clasic sau puțin mai sofisticat, indiferent de design, motto-ul său principal va fi: relaxare.

Pentru un bărbat este important ca puloverul să fie ales cu atenție, să fie elegant și practic, să se evidențieze prin simplitate, stil și rafinament. Contează foarte mult designul dar și calitatea țesăturilor sau a fibrelor utilizate la fabricarea produsului. Din punct de vedere al fibrelor utilizate, iarna bărbații preferă puloverele din lână, apoi pe locul doi se află fibrele din bumac, urmate de fibrele din poliester. Desigur sunt frumoase și puloverele din alte tipuri de fibre sau din amestecuri diverse.

Cum alegi culoarea la pulover?

După cum spuneam, materialul este important dar și culoarea. Dacă ne gândim un pic, culoarea are o influență decisivă asupra ținutei, poate avea un efect relaxant sau nu asupra ochilor. Cele mai recomandate culori sunt bej, gri, maro, albastru, bleumarin. Desigur se poate opta și pentru alte culori, pe nuanțe mai vii, cum sunt roșu, galben și portocaliu. Bărbații moderni aleg de obicei culorile în tendințele modei, dar țin cont și de culoarea costumelor la care vor purta puloverele.

Bărbații preferă mai ales stilul casual la îmbrăcămintea de zi cu zi. Ei își doresc să se simtă bine, iar acest stil oferă bărbaților haine practice și confortabile pentru fiecare zi. Stilul casual poate fi folosit pentru orice ocazie și în orice moment, chiar și la muncă sau la o plimbare romantică. În această toamnă puloverele sunt la modă și pot contura stilul casual al unui bărbat. Acest element vestimentar este elegant, versatil, poate fi purtat la anumite evenimente când nu mai trebuie să-ți schimbi garderoba decât să-i aduci un plus de culoare, care să-i schimbe stilul total.

Poți avea un stil sport casual, un stil de afaceri casual sau un stil de zi casual. Poți combina diferite culori de jachete și pantaloni, diverse materiale, astfel încât să obții ținute armonioase și elegante. Prin urmare, garderoba oricărui bărbat trebuie să cuprindă și pulovere – aceste articole vestimentare merg foarte bine la blugi. Culorile recomandate sunt cele neutre, de maro, gri, bej și albastru.

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Watts în Blackbook Magazine

realitatea

Hot or not: Leighton Meester?

realitatea

Laura Belecciu în studioul Tabu

realitatea

Pantofii lui MIHAI ALBU pe locul 4 in topul celor mai urate incaltari din lume!

Kate Moss se pregătește de Crăciun din 28 octombrie

realitatea

Mari reduceri la Zara Home și Debenhams Home

realitatea

Scrie un comentariu