Tabu
BEAUTYSlider

Karolina Kurkova îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Supermodelul ceh Karolina Kurkova are o rutină de frumusețe pe care o respectă cu sfințenie de ani buni. Multe femei o invidiază pentru textura catifelată a pielii sale, pe care o răsfață cu unt de cocos și suc de lămâie.

Fostul „îngeraș” Victoria’s Secret este unul dintre cele mai apreciale modele din lume. Cu o carieră în modelling de peste 20 de ani, Karolina a înțeles că frumusețea e trecătoare și trebuie păstrată prin diferite moduri. Deși este mamă, Kurkova are foarte mare grijă de aspectul său.

Pune foarte mult accent pe somn și produsele de îngrijire personală și este atentă la alimentație. Karolina a dezvăluit câteva secrete în materie de beauty și a oferit câteva sfaturi practice femeilor care doresc să se preocupe de ele mai mult, dar nu găsesc întotdeauna timp suficient.

Karolina Kurkova consideră că o persoană ar trebui să doarmă 8-9 ore pe noapte. Dar pentru ca acest somn să fie unul de calitate, ar trebui să renunțăm la gadgeturi după ora 21.00. Lumina albastră nu face decât să ne distrugă somnul REM – somul de tip profund, tonusul muscular dispare ca și reflexele, sunt înregistrate mișcări rapide ale ochilor. Durata somnului REM este de câteva minute în primul ciclu. În această perioadă de somn REM se produc visele.

Fotomodelul este mamă, dar acest lucru nu o împiedică să se răsfețe, cu o baie fierbinte, cu o mască de față, lectură sau un ceai. De aceea, recomandă să introducem în rutina zilnică astfel de obiceiuri sănătoase, pentru că nu face bine doar fizic, ci și psihic.

Evident, frumusețea nu ține doar de aspectul fizic. Frumusețea vine din interior. Așa cum aveți grijă de trupul vostru, așa trebuie să vă preocupe și mintea, inima și spiritul. O carte bună sau o alergare ușoară sunt ideale pentru a alunga energiile negative.

Karolina Kurkova foloseşte crema exfoliantă – pentru că îi purifică și îi catifelează pielea – dar și uleiul de nucă de cocos, în loc de demachiant. Acesta elimină cu uşurinţă machiajul rezistent la apă, este plin de aminoacizi şi componente anti-inflamatorii. Într-unul dintre interviurile sale, Kurkova a declarant că pentru tenul gras foloseşte suc de lămâie care netezeşte perfect. Ea face un toner facial prin diluarea sucului de la o lămâie proaspăt stoarsă în apă, în proporţii egale.

Buzele ei sunt faimoase in industrie. Tot uleiul de cocos e responsabil pentru aspectul buzelor sale pline. În ceea ce privește părul, aplică numai produse profesionale de înaltă calitate. De tenul ei se ocupă o specialistă din Rusia care are grijă de ea de mai bine de un deceniu.

Discuția despre alimentație a lăsat-o la urmă, deși este cea mai importantă. Pentru a obține o piele cu aspect sănătos și neted, Kurkova recomandă cu precădere nucile, avocado și grăsimile omega, atât de bune pentru piele dar și pentru păr și creier. Apa este de asemenea esențială.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

Andreea Damian

Exfolierea pielii cu diamante

Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?

Andreea Damian

Acest amestec te ajută să scapi de punctele roșii de pe picioare

Andreea Damian

Cum să adopți Very Peri, culoarea vedetă a anului 2022

Andreea Damian

Ce sunt alimentele anti îmbătrânire?

Andreea Damian

Scrie un comentariu