Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Will Smith lansează o linie de haine dedicată serialului care l-a făcut faimos, The Fresh Prince of Bel-Air, la 29 de ani de la difuzarea primului episod pe micul ecran.

 

View this post on Instagram

 

I put my thang down, flipped it and reversed it. Then I put it on sale. NEW @FRESHPRINCE MERCH! willsmith.com

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

„Mă face să mă simt din nou ca la 20 de ani. Mă face să mă simt hiperactiv”, spune starul entuziasmat despre proiectul său.

Din 1990 până în 1996, Will Smith a jucat rolul principal în serialul The Fresh Prince of Bel-Air. Actorul a interpretat rolul unui adolescent dintr-un cartier sărac din Philadelphia, care s-a mutat în casa unchilor săi bogaț din Bel-Air.

Articolele vestimentare din colecția proaspăt lansată sunt inspirate de acest personaj. Ele pot fi cumpărate direct de pe site-ul lui Will Smith. Prețurile variază de la produs la produs, 40 de dolari un tricou, 75 de dolari un pulover, iar pentru o pereche de șosete trebuie să plătiți 20 de dolari.

Will Smith și Leonardo DiCaprio, alianță pentru salvarea Pădurii Amazoniene

Leonardo DiCaprio şi Will Smith vor să creeze două colecţii limitate de încălţăminte, încasările urmând să fie donate în totalitate în Fondului Pădurii Amazoniene deschis de DiCaprio.

Allbirds este o companie producătoare de încălţăminte ecologică în care DiCaprio a investit și care colaborează cu Just Water, compania lui Smith.

„Există o singură Mamă Natură şi este datoria noastră să o protejăm. Pădurea Amazoniană, cea care absoarbe cel mai mult dioxid de carbon, este în flăcări deja de o lună. Just furnizează sticle din trestie de zahăr Braziliei. Colaborarea cu afacerile care inovează şi oferă soluţii sustenabile reprezintă cheia pentru viitorul nostru şi este important să sprijinim aceste organizaţii care oferă mai mult decât primesc”, a declarat Will Smith.

Leonardo DiCaprio a mai donat 5 milioane de dolari unor organizaţii locale care se ocupă de combaterea distrugerilor provocate de incendii în Pădurile Amazoniene. Actorul a transferat banii prin organizaţia Earth Alliance, creată împreună cu filantroapa americană Laurene Powell şi cu preşedintele firmei Vista Equity Partners, Jobs Brian Sheth. Fondul Pădurii Amazoniene va oferi ajutor financiar partenerilor locali şi comunităţilor indigene.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

Andreea Damian

CAPA, NOUL ATRIBUT AL FEMINITĂŢII

Cum arătau cei mai faimosi miliardari înainte de a deveni bogați

Andreea Damian

Azzaro Toamnă / Iarnă 2012-2013

realitatea

Culoarea vedeta a toamnei? Rosul Burgund

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Andreea Damian

Scrie un comentariu