Home > Agenda > Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!

Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!

Juratul emisiunii Dansez pentru tine, Wilmark, Valentin Teodosiu si prezentatoarea “Galei Umorului” de la TVR1 , Diana Cavallioti si-au imprumutat vocile in noua animatie Inside Out / Intors pe Dos.

Cu toata inima si umorul pe care publicul il asteapta de la Disney-Pixar, Intors pe Dos sparge toate barierele in varianta dublata in limba romana, filmul purtandu-ne intr-o calatorie nemaiintalnita in locul unde nimeni nu a mai fost pana astazi – in mintea noastra. Animatia ne aminteste ca fiecare pas pe care il facem in aceasta lume este ghidat de emotiile noastre – bucuria, furia, frica, dezgustul si tristetea. Indiferent daca suntem copii, adulti sau batrani, avem ceva care ne leaga – ne implinim propriile noastre vieti prin ceea ce simtim, uneori este suficient doar sa iti amintesti trecutul pentru a da forma viitorului. Cele cinci emotii si povestea tesuta cu dragoste si suspans te vor face sa iei parte din film, amintindu-ti de persoanele care te iubesc si te apreciaza pentru ceea ce esti. La final te vei intreba: Cine sunt vocile acelea din capul nostru?

“Pot sa spun urmatorul lucru: sa lucrez la un film adresat in mod deosebit copiilor impune o responsabilitate maxima, si imi place sa ma gandesc ca o particica din mine va ajunge la milioane de copii. Am mai dublat in trecut si imi place, e un joc actoricesc pana la urma, personajul meu Pilotul latino-american era un cuceritor, doar pot sa spun ca mi-am reamintit de burlacie cand l-am interpretat. ”, spune Wilmark despre experienta hazlie de a dubla un latino lover in noul film.

Wilmark-1Noua animatie de la Pixar Inside Out/ Intors pe Dos va fi proiectata atat in format 2D, varianta dublata si subtitrata cat si in format 3D in varianta cu dublaj in limba romana, filmul fiind distribuit de Forum Film Romania.

Valentin Teodosiu, cunoscut si ca “Vocea canalului Pro TV” a fost chemat la casting in luna februarie. Personajul pe care il interpreteaza este sarea si piperul povestii. Furie se simte inflacarat de dorinta de a se asigura ca lucrurile sunt corecte. El are un spirit patimas si tinde sa erupa atunci cand lucrurile nu merg asa cum ar trebui.

Diana Cavallioti, actualmente prezentatoare a emisiunii “Gala umorului” de la TVR 1, a fost alegerea cea mai potrivita a producatorilor pentru un personaj complex si extrem de dificil de interpretat. Dezgust este foarte incapatanata, extrem de sincera si o impiedica pe Riley sa se otraveasca – atat fizic, cat si social. Cu toate ca refuza sa inteleaga sentimente ca fericirea sau iubirea, tine enorm la celelalte emotii si se ingrijoreaza atunci cand universul lui Riley este dat peste cap de schimbarile bruste din viata sa.

Articole asemanatoare
Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki
star wars
Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex
Câștigurile financiare ale companiei Disney vin de la parcurile tematice și „Regele leu”
Omul-Păianjen
Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Comenteaza acest articol

Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!

by realitatea   1 min
0