Home > Agenda > Workshop: “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!”

Workshop: “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!”

În perioada 28-29 septembrie, în Bucureşti, Dr. Nicoleta Svârlefus ,te  invită să iei parte la workshop-ul  “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat”. Acest curs este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări şi să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte că pote fi mai mult decât a manifestat până acum şi vrea să îşi trăiască viaţa cu conştienţă, creativitate şi libertate.

“Dintre toate cursurile pe care le-am susţinut timp de 5 ani, online sau faţă în faţă, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient şi valoros, prin “fundaţia” sănătoasă pe care o construieşte în interior şi profunzimea pe care o atinge în lucrul cu sinele, dar şi prin rezultatele extraordinare la care am asistat şi pe care le-am trăit deopotrivă eu însămi” susţine cu tărie Dr. Nicoleta Svârlefus– consilier de dezvoltare personală şi spirituală certificat, astrolog, speaker inspiraţional.

Acest curs este o alegere potrivită pentru tine, dacă:

-ai sentimentul că retrăieşti iar şi iar, experienţe similare;

-te concentrezi pe ceea ce “trebuie” făcut, mai mult decât asupra a ceea ce vrei să faci;

-te chinui să mulţumeşti pe toată lumea, mai putin pe tine;

-ţi-ai abandonat visele;

-gândeşti că nu eşti “suficient de…”;

-ai sentimentul că stagnezi;

-nu te bucuri;

-nu ai timp pentru tine;

-nu mai ştii ce-ţi place să faci;

-ţi-ai pierdut entuziasmul;

-relaţiile tale suferă.

Aşadar, dacă te simţi pregătit să schimbi ceva în viaţa ta înscrie-te la workshop! Solicită  formularul de înscriere la adresa: Workshop@astrocafe.ro sau la numărul de telefon: 0758 088 168 – Isabela Cosneanu (responsabil înscrieri şi organizator workshop) şi prezintă-te în perioada de 28 -29 septembrie 2013 la adresa ce va fi comunicată ulterior tuturor participanţilor!

Taxa de înscriere este:  380 lei- pentru înscrierea până la data de  16  septembrie 2013 inclusiv, prin completarea formularului de înscriere şi plata integrală sau 450 lei- pentru înscrierea după data de 16  septembrie, în limita locurilor disponibile.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 28 martie!
Nu banii sunt Cauza, noi suntem
PREZENTA IN COMUNICARE – Arta de a asculta
“Am încredere în ce simt”

Loading...

Comenteaza acest articol

Workshop: “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat!”

by   1 min
0