Tabu
LIFESTYLESlider

Zece motive să urmărești la televizor nunta regală

Nunta regală dintre Prințul Harry și aleasa inimii lui, actrița Meghan Markle, este aproape gata. Pregătirile se află pe ultima sută de metri și întreaga răsuflare așteaptă cu nerăbdare evenimentul de mâine, care va avea loc la Londra, începând cu ora 12.

Și românii vor putea urmări în direct nunta regală. E! Entertainment va transmite „E! Live From The Royal Wedding”, o transmisiune de cinci ore în direct, de la Castelul Windsor. Cea mai titrată Casă Regală din lume a pătruns la inimile multor români, de aceea noi îți oferim 12 motive să urmărești la televizor cel mai așteptat eveniment al anului.

  1. Va fi o căsătorie specială

Atunci când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor căsători la 19 mai, la Castelul Windsor, toată lumea a rămas uimită. Cum, prințul se va însura cu o femeie divorțată, care pe deasupra mai e și birasială? Această actriță fermecătoare, care a apărut din Los Angeles, s-a îndrăgostit de un prinț și a zburat la Londra pentru a intra într-o familie regală.

  1. Mireasa

Actrița Meghan Markle, acum „pensionată”, are o înclinație pentru filantropie și dreptate, la fel ca alesul inimii ei, Prințul Harry. În copilărie și adolescență s-a preocupat să le ofere hrană oamenilor fără adăpost. Mai târziu, s-a apucat de actorie și modeling. De asemenea, este o persoană foarte carismatică.

  1. Rudele miresei

Tatăl actriţei, Thomas Markle, a anunţat că nu va mai participa la marele eveniment. Decizia vine după ce a fost dezvăluit faptul că bărbatul de 73 de ani a colaborat cu o agenţie foto pentru a regiza o serie de imagini care au înduioşat internauţii. În fotografii Thomas Markle apare la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală. Un alt motiv pentru care acesta va lipsi mâine de la nuntă este faptul că a suferit o operație pe inimă. De aceea mama sa, Doria Ragland, este cea care o va conduce pe Meghan la altar.

  1. Capela

Castelul Windsor este cea mai veche reședință monahală din lume. Capela St. George, unde va avea loc ceremonia, este aceeași unde prințul Harry a fost botezat în 1984.

  1. Inelul de logodnă

Pentru o vreme, lumea s-a gândit că Prințul Harry o va cere în căsătorie pe Meghan folosind ca inel de logodnă o bijuterie de-a bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Acesta a decis însă să comande un inel personalizat pentru mireasa lui. Se pare că diamantul de pe inel provine din Botswana, acolo unde cuplul a petrecut o vacanță romantică în august 2017.

  1. Mireasa va purta o tiară?

Acest amănunt rămâne un mister până mâine. Unii cred că vor purta o tiara Cambridge Lover’s Knot, alții spun că mireasa va purta diadema pe care Lady Di a avut—o pe cap în ziua nunții sale cu Prințul Charles.

  1. Titlul regal

Numele de familie al descendenților reginei Elisabeta a II-a (pe linie bărbătească) este Mountbatten-Windsor. Odată ce Meghan va spune „Da” prințului Harry, ea va putea folosi numele de familie regal. De asemenea, cei doi miri vor primi un titlu regal, cel mai probabil Ducele și Ducesa de Sussex. Membrii regali sunt adesea abordați folosind titlurile regale primite, în locul numelui complet. De exemplu, Kate, Ducesă de Cambridge.

  1. Copiii

Nunțile regale includ, de obicei, și participarea copiilor. Datorită acestei tradiții și a faptului că Prințul Harry este unchiul Prinților George și Charlotte, ne așteptăm ca micuții să aibă un rol important la ceremonie. Prințul Louis, născut la 23 aprilie, va atrage cel mai probabil toată atenția la acest eveniment. acestui eveniment. Mirii adoră copii și participă la evenimente caritabile care se adresează copiilor, de aceea au invitat la nuntă peste 2.500 de elevi din școli locale și persoane din organizaţii caritabile asociate cu prinţul Harry şi Meghan Markle.

  1. Prințul William și Ducesa Kate

Între Kate Middleton și Meghan Markle pare să se fi legat o prietenie strânsă. Dar Ducesa de Cambrigde va lipsi de la petrecerea privată, organizată de Prințul Charles în cinstea mirilor. De altfel, Kate a lipsit și de la nunta surorii sale, Pippa Middleton, care a avut loc în 2017. Motivul? Eticheta regală spune că nu e indicat ca un membru al familiei regale să ia parte la o astfel de distracție. Cât despre Prințul William, acesta va fi cavalerul de onoare al fratelui său, întorcându-I acestuia favoarea pe care Harry i-a făcut la nunta sa, în 2011.

  1. Ținutele

Evenimentul va fi un motiv întemeiat pentru ca invitații să se întreacă în ținute spectaculoase, care să atragă privirile. Cu siguranță, rochia de mireasă va fi atracția principală.

 

ARTICOLE SIMILARE

Termenii de dating pe care trebuie să-i cunoști și de care să te ferești în 2020

Andreea Damian

Ce pensie primește un român la bătrâneţe, dacă nu a muncit nicio zi

Andreea Damian

La doar 17 ani, fiul lui Şerban Ionescu s-a logodit

Gene Spectaculoase: Descoperă Secretele unui Machiaj de Ochi Impresionant

Tabu Tabu

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă, la nici un an de la funcționare

Andreea Damian

Lumea preferă loțiunea de plajă preparată după rețete de pe Pinterest. Avertismentul medicilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu