Tabu
Image default
CULTURE Slider

Ziua Mondială a Teatrului ⎢ Hamlet la MARe

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00, la Muzeul de Artă Recentă din București (MARe)  va avea loc un eveniment inedit, care marchează o sărbătoare importantă în lumea artei spectacolului: Ziua Mondială a Teatrului. 

Spectacolul Hamlet,  o producție unteatru aflată sub bagheta regizorală a artistului Peter Kerek va avea parte de o reprezentație specială sâmbăta aceasta la MARe, în incinta muzeului din Bulevardul Primăverii nr. 15. 

Evenimentul se desfășoară cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, sărbătorită pe întreg mapamondul de toți artiștii din sfera artelor performative. 

Biletele la spectacol pot fi achiziționate de pe platformele digitale My Stage, TomTix sau Eventbook, iar în preț este inclusă și vizita muzeului. Ultima intrare pentru vizitarea expozițiilor de la MARe se face la ora 18:00. 

Hamlet – Poate fi razbunata crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatăl, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. 

Spectacolul creat de Peter Kerek, Alina Berzunțeanu și Richard Bovnoczki renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunări imposibile strict din interiorul lui Hamlet.

ARTICOLE SIMILARE

Regele modei Giorgio Armani, omul care a îmbrăcat Hollywood-ul

Andreea Damian

Serialul Gossip Girl va avea o continuare

Andreea Damian

Cine este Ramona Filip, designerul român stabilit în Cipru?

Tabu Tabu

Dovadă științifică: îmbrățișarea după o ceartă vă poate face să vă simțiți mai bine

realitatea

Șase cele mai bune remedii anti-mahmureală care nu dau greș

Andreea Damian

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

realitatea

Scrie un comentariu