Home > Agenda > Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

Ce au în comun realitatea virtuală, Ada Milea și povestea lui Apolodor, totemurile luminoase și instalațiile de oglinzi?

Puteți afla azi, 1 iunie, de la ora 12:00 pentru că la Teatrul Odeon va avea loc un eveniment minunat, dedicat copiilor de toate varstele. Acesta se va transforma într-un loc de joacă uriaș, în care cei mici vor putea explora multe din spațiile teatrului, într-un eveniment plin de magie, culoare și bună-dispoziție.

O instalație magică formată dintr-o multitudine de oglinzi, un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-ați ascunselea, o mulțime de ateliere de lucru, instalații interactive și multe alte surprize, pe 1 iunie 2018, de la ora 12.00, la Teatrul Odeon.

Pe lângă toate activitățile pe care teatrul le-a pregătit de 1 iunie, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Alex Neagu vor aduce copiilor povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care vroia să ajungă la frații lui din Labrador.

Un concert ca o “hartă” muzicală a călătoriilor unui pinguin, o aventură plină de instrumente și personaje care pendulează bucuroase și triste între teatru și muzică. Ziua Copilului @ Teatrul Odeon prilejuiește și lansarea unei secțiuni noi, dedicată copiilor, în aplicația Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinții vor putea găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter științific, ateliere și workshopuri, cărți, toate pentru copii.

Articole asemanatoare
Să sărbătorim ZIUA COPILULUI cu niște cifre despre ce facem cu el tot restul anului
De Ziua Mondială a TEATRULUI – ODEON te invită la joacă
István Téglás: „Vava m-a aruncat într-un uragan”
Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon

Comenteaza acest articol

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

by realitatea   1 min
0