Tabu
PEOPLESlider

Kanye West s-a supărat pe Drake, Nick Cannon și Tyson Beckford

Într-o serie de videoclipuri postate zilele trecute pe Instagram, Kanye West îi avertizează pe Drake, Nick Cannon și pe Tyson Beckford să nu mai cânte sau vorbească despre soția sa, Kim Kardashian West.

Rapperul spune acum că și-a revenit dintr-o depresie recentă și că acum poate să exprime ceea ce simte cu adevărat. Fanii au speculat că versul “Kiki, do you love me?” din piesa “In My Feelings” a lui Drake a fost despre o posibilă relație pe care acesta ar fi avut-o cu Kardashian West.

“Știi, dacă aveam o iubită la Chicago și numele ei era Ranita iar tu erai în acel moment căsătorit cu Rihanna, nu aș face nici o melodie numită Riri ” spune West. “Deci, când spui chestii de genul “Oh, nu știu de unde a tras cineva concluzia că este vorba despre soția ta” – ești prea inteligent pentru asta, frate. Știi exact de unde au apărut zvonurile. Pur și simplu nu mai faceți nicio înregistrare cu nimic care să poată fi răstălmăcit.”

Apoi, West a vorbit despre piesa lui Pusha T, susținând că el i-ar fi spus și altă dată să nu mai vorbească aiurea. “Când mi-ai dat să ascult acea înregistrare în studio, cea în care spuneai: “Yo, avem niște Kylie, avem niște Kendall”, ți-am spus, omule, Travis [Scott] e omul tău. Nu face nicio înregistrare de genul asta. Omul acela are un copil cu [Kylie Jenner]. O să fie ofensator pentru ea.”

Într-un alt videoclip, West se adresează ex-ului lui Kardashian West, Nick Cannon. “Când dai un interviu nu mai vorbești vreodată despre soția mea!” În cele din urmă, West îl critică pe modelul Tyson Beckford, care a postat un comentariu pe Instagram spunând că nu a fost impresionat de corpul lui Kardashian West. “În ceea ce te privește Tyson Beckford, nu vorbești despre soția mea, frate. Nici unul dintre voi nu vorbește despre soția mea!”spune West într-un alt videoclip.  Ce e de vorbit? Ce ave’I voi de vorbit despre noi, suntem căsătoriți, ne-am căsătorit din dragoste, avem o familie. Gata.”

 

ARTICOLE SIMILARE

Nuante de farduri potrivite ochilor albastri

realitatea

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

Alaska ⎢Perlele de sticlă venețiene din era precolumbiană

Ciocîrlan

Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea

realitatea

Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei

Andreea Damian

Avem prea mulți bani așa că tăiem copaci și umplem parcurile cu statui

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu