Home > Slider > Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados

Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados

rihanna

Rihanna se consideră o femeie împlinită, cel puțin pe plan profesional. E cântăreață, actriță, designer și antreprenoare. Îi mai lipsea din portofoliu titulatura de „Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar” al insulei Barbados, pe lângă cea de ambasador cultural, pe care a primit-o recent.

Astfel, Rihanna va avea responsabilitatea de a promova educaţia, turismul şi investiţiile pe insulă, locul ei de baștină. Ea avea deja rolul de a promova insula din punct de vedere turistic, graţie titulaturii de „ambasador cultural”.

„Rihanna are o iubire profundă pentru această ţară şi acest lucru se reflectă în filantropia ei, mai ales în zone precum sănătatea şi educaţia. De asemenea, îşi arată şi patriotismul prin modul în care dă înapoi acestei ţări şi datorită faptului că preţuieşte insula drept casa ei”, a declarat Mia Amor Mottlei, prim-ministrul din Barbados, citat de The Guardian.

În ceea ce-o priveşte pe cântăreaţă, ea s-a declarat extrem de mândră și de bucuroasă pentru primirea titulaturii. „Fiecare locuitor al insulei va trebui să-şi joace rolul în acest efort, iar eu sunt pregătită şi bucuroasă să-mi asum această responsabilitate”, a precizat Rihanna, în vârstă de 30 de ani.

Rihanna a trăit în Barbados până la vârsta de 16 ani, după care și-a făcut debutul în muzică. În scurt timp, vedeta a cunoscut faima internațională iar restul e istorie deja.

Articole asemanatoare
rihanna
Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară
rihanna
Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar
rihanna
Rihanna s-a ferit să prindă buchetul de mireasă la nunta prietenei sale. VIDEO VIRAL
lenjerie intimă
Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Loading...

Comenteaza acest articol

Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados

by Andreea Damian   1 min
0