Tabu
PEOPLESlider

Jake Gyllenhaal despre modul în care Ryan Reynolds a construit rolul lui Deadpool

Pentru cea mai recentă ediție din revista Variety, Jake Gyllenhaal scrie despre Ryan Reynolds, starul din Deadpool care reprezintă o nouă generație de mutanți și antieroi care dau ce au ei mai bun.

“L-am întâlnit pe Ryan acum câțiva ani și m-a uimit imediat felul lui de a fi, cald și grijuliu, un gentleman într-o epocă de moime pop, posibilul copil iubit al lui Mel Brooks, Dorothy Parker și Gary Cooper. E drept că era și ceva mai înalt decât mine. Împotriva dorințelor mele, am devenit prieteni apropiați”, descrie cu umor Gyllenhaal prima lor întâlnire.

“Fanii l-au cunoscut puțin pe Ryan prin munca sa anterioară, într-o serie de comedii romantice. El era, fără îndoială, fermecător și frumos (enervant), dar nu a avut niciodată spațiu de desfășurare la putere maximă. Ceea ce ne dorim cu toții pentru noi și prietenii noștri care lucrează în această industrie este ca lumea să vadă și cum vedem noi lumea nu doar ca actori se întâmplă doar dacă printr-o împrejurare de evenimente fericite ai și timp și noroc.

Ryan a construit rolul Deadpool cărămidă cu cărămidă, a construind un spațiu care l-a inspirat și l-a lăsat să se desfășoare în fiecare colț al camerei acesteia căreia îi spunem Deadpool. Succesul remarcabil al filmului Deadpool poate că a șocat investitorii care au avut șansa să finanțeze acest film super-erou, dar pentru cei care îl cunosc și îi iubesc pe Ryan, nu a fost o surpriză faptul că toata lumea asta blestemată s-a adunat de îndată ce a avut șansa să-l vadă cu adevărat: să-I vadă toate limitele și întunericul din el, sensibilitatea și tristețea și împotriva oricăror șanse pe care i le-a dat vreodată cineva, uimitoarea deschidere.

Dar nu faceți nici o greșeală: pentru toată ușurința pe care pare Ryan să o demonstreze în rolul său, omul lucrează neobosit.” își încheie Gyllenhaal descrierea, un fel de tribut pentru Ryan Reynolds.

Jake Gyllenhaal poate fi văzut în debutul regizoral al lui Paul Dano, Wildlife.

ARTICOLE SIMILARE

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022

Andreea Damian

Vedete care au devenit celebre din întâmplare

Andreea Damian

Mesajul simbol transmis de Meghan Markle prin rochia pe care purtat-o când și-a anunțat sarcina

Andreea Damian

Vlăduța Lupău, probleme mari de sănătate, până să rămână însărcinată

Andreea Damian

Eurovision 2022 | WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finală – VIDEO

Andreea Damian

Charlize Theron, in scene HOT cu Michael Fassbender

Scrie un comentariu