Tabu
HEALTHPEOPLESlider

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

“Șase asistente medicale m-au ținut la podea”: Lily Allen dezvăluie că a fost aproape de a fi anesteziată cu forța de către profesioniști din domeniul medical.

Incidentul ar fi avut loc după o ceartă cu fostul soț ei soț, Sam Cooper, după ce Allen a aflat că Cooper ar fi început să se întâlnească cu altcineva. Într-un interviu care va fi publicat în ediția din noiembrie a revistei Cosmopolitan, ediție care se concentrează asupra luptelor cântăreților cu probleme de sănătate mintală, ea dezvăluie cum cearta cu fostul ei soț a afectat-o ​​atât de mult încât un grup de asistente medicale au încercat să o anestezieze cu forța.

“Când aflu că cei mai mulți dintre cei care am încredere m-au trădat, întreaga mea lume se prăbușește”, și-a explicat Allen ieșirea nervoasă. “[Personalul] m-a pus pe podea. Am luat un răcitor de apă și l-am aruncat pe fereastră. Dan [MC Meridian, prietenul lui Allen] a spus că șase asistente medicale m-au ținut la pe podea și că aveau siringi în mână și erau pe cale să mă înțepe ca să mă liniștească.”

Allen a lansat recent o carte numită My Thoughts Exact (Gândurile mele) care vorbește despre cariera ei de compositor, de cântăreț, despre experiențele ei ca mamă și modul în care mai mult de un deceniu de faimă i-a afectat sănătatea mintală.

În interviul pentru Cosmopolitan, Allen explică cum presiunia de a apărea impecabilă pe covorul roșu și de a participa la sesiuni foto în timp ce promova al doilea album al ei au făcut de multe ori să îi piară pofta de mâncare. “Când mă simțeam foarte rău, vomitam tot ce mâncam”, spune ea. Lily Allen dezvăluie și că a folosit escorte femei în timpul turneului în 2014 din cauza depresiei post natale.

Cântăreața a spus că “era în căutarea un moment de răgaz”, încercând în același timp să se ocupe de “căsătoria ei” cu Cooper.

ARTICOLE SIMILARE

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

Programul pentru țesături delicate este dăunător pentru haine dar mai ales pentru mediu

Andreea Damian

Cum și-au împărțit averea Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, la 10 ani de la divorţ

Andreea Damian

Amnesty International, de partea avocatei Nasrin Sotoudeh: Sentința trebuie să fie anulată fără întârziere

Andreea Damian

Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie

Andreea Damian

Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

Andreea Damian

Scrie un comentariu