Tabu
Image default
BEAUTYSlider

4 obiceiuri de înfrumusețare de evitat dacă ai 40 de ani

La 40 de ani, este timpul să renunți la obiceiurile de înfrumusețare greșite și să adopți ritualul care îți va permite să îți păstrezi cel mai bine fermitatea și calitatea pielii.

Te duci la culcare fără să te demachiezi

Dacă la vârsta de 20 sau 30 de ani, ți s-a întâmplat să te culci fără să te demachiezi, să știi că de la 40 de ani acest obicei prost este și mai dăunător pentru pielea ta: accelerarea formării ridurilor, ten lipsit de fermitate și piele uscată! Motivul? Cosmeticele nu sunt concepute pentru a rămâne pe epidermă atât de mult timp și pot irita pielea peste noapte, pot înfunda porii pielii sau o pot usca.

Sari peste ser

La 40 de ani, reînnoirea celulară este mai puțin eficientă, tenul mai mat și ridurile fine sunt din ce în ce mai prezente. De aceea este esențial să adopți o formulă serică concentrată în ingrediente active hidratante, reparatoare și antioxidante. Aplic-o înainte de crema obișnuită, dimineața și seara.

Nu îți cureți pensulele de machiaj

Dacă nu sunt curățate corespunzător, periile și bureții de machiaj se pot transforma în teren propice de reproducere pentru bacterii. Rezultatul: piele lipsită de strălucire, coșuri, iritații. De aceea, este bine să îți cureți corect pensulele o dată pe săptămână (cu apă și săpun) și să efectuezi câteva curățări intermediare cu un demachiant.

Nu ai grijă de gât și decolteu

Subțire și fragilă, pielea gâtului și a decolteului necesită, de asemenea, o atenție deosebită dacă dorești să-i păstrați frumusețea și tonusul. Poți aplica cu ușurință tratamentele faciale obișnuite pe gât și decolteu. Dacă ai nevoie de o acțiune de întărire puțin mai intensă, optează pentru un tratament specific pentru gât și decolteu.

ARTICOLE SIMILARE

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

O dietă nesănătoasă, mai rea decât fumatul. Ucide 11 milioane de oameni în fiecare an

Andreea Damian

De ce arăta așa bine Kate Middleton la nici 10 ore după naștere?

Andreea Damian

Păr gras | Soluția home-made pentru a-l menține curat mai mult timp

Andreea Damian

Albastru. Răcoare. Apă

realitatea

Premiile Grammy 2022 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Scrie un comentariu