Tabu
Image default
LIFE & LOVE

6 reguli care îți protejează relația și jobul atunci atunci când te vezi cu un coleg de muncă

Să iubești un coleg de serviciu este absolut în regulă! Deși ți s-a spus de nenumărate ori să nu amesteci jobul cu dragostea, se pare că ți s-au aprins călcâiele după colegul de birou. Este absolut normal să ți se întâmple asta, mai ales că petreceți peste 8 ore împreună.

Dacă politica firmei îți interzice să te iubești cu colegul, dacă trăiești cu omul acela o iubire împărtășită, matură și frumoasă, unul dintre voi își poate schimba angajatorul. Și lucrurile vor merge mai departe, fără ca relația voastră să fie afectată.

Numeroși oameni s-au îndrăgostit la locul de muncă. Este important să știi cum să faci față acestei situații foarte dificile dacă vrei să ai o relație amoroasă cu cineva și să fii bun în ceea ce faci la birou în același timp.

Iată câteva sfaturi despre cum să faci față unei relații născute la birou.

Asigură-te că respectați regulile companiei.

Ar trebui să afli dacă firma la care lucrezi are reguli atunci când vine vorba de o relație cu un coleg. Companiile sunt pregătite cu politici și sunt gata să vă ajute dacă există ceva între colegii de muncă. Potrivit lui Amy Baker, profesor de psihologie la Universitatea din New Haven, ar trebui să citim dinainte regulamentul de ordine interioară, deoarece unele companii nu le permit angajaților să se întâlnească cu un subaltern sau nu permit niciun fel de romantism la birou în general.

Evită să ai o relație romantică cu șeful sau cu un subaltern.

Dacă politica firmei îți permite să ai o relație la birou, profesorul Amy Baker recomandă să nu o faci cu șeful, cu un subaltern sau chiar cu un client, deoarece dinamica puterii unei astfel de relații ar fi dificil de controlat. Ceilalți colegi de serviciu ar putea crede că primești un tratament special, iar judecata și profesionalismul tău la birou ar putea fi compromise, ceea ce ar putea duce la concedierea ta.

Nu vă afișați prea des, dar nici să nu fiți prea secretoși.

Este aproape imposibil să încerci să ascunzi relația ta cu colegul de birou și probabil că oamenii vor afla în cele din urmă. Spune-le despre această relație managerului și celor de la resurse umane, astfel încât relația să nu cauzeze probleme nimănui. HR-ul vă poate ajuta să înțelegeți politicile, liniile directoare și orice altceva trebuie să știți, iar apoi puteți face publică relația voastră.

Confirmă statusul relației.

Înainte de a anunța departamentul resurse umane, asigură-te că relația voastră este una adevărată, matură. Cel mai important, asigură-te că și partenerul tău este de acord să dezvăluie și celorlalți relația voastră.

Pregătește-te: unii colegi s-ar putea să nu fie mulțumiți de relația ta.

Unii dintre colegii tăi s-ar putea simți trădați că nu știau despre noua ta relație, potrivit profesorului Baker. Ei ar fi putut spune lucruri nu foarte plăcute despre noul tău partener, deoarece nu știau că sunteți împreună. Profesorul Baker mai spune că s-ar putea să fii vorbită pe la spate.

Nu vă manifestați iubirea în public.

Experții recomandă să evitați gesturile de afecțiune la locul de muncă, deoarece mulți oameni se simt incomod. Aceasta nu include doar atingerea fizică, ci și flirtul și utilizarea numelor de alint.

ARTICOLE SIMILARE

Un francez, obligat să platească 10.000 de euro fostei soţii pentru că nu făceau suficient sex

realitatea

DIETA MARILYN MONROE: Iata cum isi intretinea silueta cea mai sexy blonda din toate timpurile

Relațiile la distanță, în ce condiții pot funcționa

Tabu Tabu

10 motive pentru care femeile se uită la filme porno

realitatea

Top 10 “alte” perversiuni sexuale

realitatea

Homosexualii și lesbienele au șanse de a se căsători religios

realitatea

Scrie un comentariu