Home > Fashion > 7 aspecte de care orice amatoare de cizme si ghete trebuie să țină cont

7 aspecte de care orice amatoare de cizme si ghete trebuie să țină cont

cizme

Adevărul este că majoritatea femeilor, indiferent de vârstă, adoră cizmele și ghetele. Când vremea se răcește, femeile iau deja cizmele din dulap și nu se pot abține să nu le poarte. De ce? Pentru că cizmele cu toc înalt sunt elegante și sexy. Toate femeile iubesc cizmele, dar puține știu cum să le poarte pentru a arăta senzațional (P). Iată 5 aspecte de care orice amatoare de cizme trebuie să țină cont:

1. Botine elegante care alungesc optic picioarele

Există botine care creează iluzia de picioare mai lungi. Dacă alegi acele botine care lasă să se vadă puțin piciorul, cam 1-2 cm în timpul mersului până la tivul pantalonilor, vei crea această iluzie optică cu ajutorul lor.

Multe celebrități poartă botinele la blugi, iar pentru a da impresia de picioare mai lungi, ele rulează puțin tivul sau marginea pantalonilor. Această metodă o aplică și atunci când poartă adidași la blugi în sezonul cald. Pentru a avea și tu o astfel de ținută casual, îți sugerăm să alegi botinele din piele, modelele mai simple, în stil clasic.

2. Cum se poartă cizmele înalte?

Cele mai sexy modele sunt cizmele înalte, care ajung până la mijlocul coapsei. Acestea trebuie să fie alese în conformitate cu ținuta vestimentară. Se pot purta atât ziua cât și noaptea. Nu contează atât de mult înălțimea tocului, ele oricum sunt foarte frumoase, pot face ținuta elegantă și senzuală.

Cizmele cu toc înalt fac silueta mai zveltă și mai atrăgătoare, sunt asociate cu eleganța unei femei sofisticate. Cizmele merg foarte bine la un pulover supradimensionat, o rochie frumoasă și desigur la o fustă mini, medie sau asimetrică. Se pot purta și la blugi, dar în acest caz, este indicat să se evite contrastele, mult mai bine este să se păstreze armonia de culori pentru a avantaja silueta.

Dacă vei purta aceste cizme atât de frumoase, este imposibil să treci neobservată. Dacă te simți suficient de încrezătoare și îți dorești să fii sexy și senzuală, vei iubi toate modelele de cizme de damă lungi, care sunt din piele naturală, piele întoarsă, cu toc mic, pătrat, înalt, sau fără toc.

3. Cizmele scurte se poartă la rochii lungi

Cizmele scurte se poartă la rochii, la ținute care au un aspect feminin și bohemian. Cizmele pot avea un pic de toc, cel mai potrivit este tocul mediu. Indicat este ca aceste cizme să se aleagă în funcție de culoarea rochiei. La o rochie neagră, cu siguranță trebuie purtate cizme scurte negre, care să aibă și talpa neagră.

La blugi merg astfel de cizme, ele pot fi și în alte culori, de exemplu cu printuri mai deosebite, care imită pielea de animale.

4. Când este indicat ca marginea pantalonilor să acopere botinele?

Acest stil se potrivește femeilor care au gleznele groase. În loc de a purta pantalonii introduși în botine, în acest caz se poartă pantalonii peste marginea de sus a botinelor. Indicat este să alegi botine puțin mai înalte, care acoperă perfect glezna. Acestea vor fi acoperite mai bine de marginea pantalonilor. Ideea este să nu se vadă deloc piciorul între tivul pantalonilor și marginea de sus a botinelor. Aceste botine sunt perfecte pentru acele zile mai geroase, ale lunilor de iarnă.

5. Cizmele peste genunchi se poartă la blugi skinny

Foarte multe vedete poartă cizme peste genunchi, pentru că acestea merg foarte bine la blugi elastici, blugi skinny, sunt frumoase și elegante. Cele mai apreciate sunt modelele clasice, negre, care au și talpa neagră. Pot fi alese modele cu toc înalt sau modele cu toc foarte mic. Cizmele peste genunchi se potrivesc perfect la pulovere lungi, la rochii sau alte produse de acest gen, care ajung până la coapse.

6. Cum se poartă cizmele clasice, lungi până la genunchi?

Aceste modele clasice, cu toc mic, sunt asemenea cizmelor de călărie. Ele se poartă mai ușor la fuste care vin mai jos de genunchi, dar și la blugi evazați sau pantaloni mai largi. În general, acest tip de cizme clasice au fermoare laterale și elastic, sunt ușor de purtat. Sunt recomandate mai ales femeilor care au probleme cu picioarele, sau care se plâng mereu că trebuie să poarte cizme mai largi, pentru că li se umflă gleznele. Aceste cizme sunt foarte confortabile, mai ales dacă au tocul mic.

7. Cizme și bocanci pentru zile cu ploaie și zăpadă

Aceste articole de încălțăminte trebuie să facă parte din garderoba oricărei femei pentru că sunt impermeabile, confortabile și elegante. Ele protejează piciorul de vreme rea, sunt călduroase și rezistă la ploaie și zăpadă. Sunt realizate din piele sau din cauciuc, au un aspect foarte frumos, sunt o investiție foarte bună pentru oricine, pentru a le purta în anotimpul de iarnă.

În astfel de condiții nu poți purta cizme din piele întoarsă, pentru că acestea s-ar strica. După cum se știe, pielea întoarsă trebuie tratată cu un spray impermeabilizant pentru a face față și la zilele când începe să plouă inopinat. În general iarna se aleg cizme și ghete rezistente la zăpadă, care mențin confortul picioarelor.

Articole asemanatoare
Walk it!: tendintele sezonului de la Hotstepper
Look de munte: 5 modele de incaltari perfecte pentru ger si zapada
These boots are made for walking
Shopping retro

Comenteaza acest articol

7 aspecte de care orice amatoare de cizme si ghete trebuie să țină cont

by Andreea Damian   3 min
0