Tabu
Image default
LIFE & LOVE

8 semne că un bărbat e prost la pat

01. Sărută prost. Orice tip care sărută prost sau nu sărută pe gustul tău se va dovedi la fel de lamentabil în pat. Așa că, dacă nu vă place sărutul, nu are rost să mergeți mai departe.

02. E super obosit. Dacă un individ are tupeul să vină vlăguit și să se plângă de oboseală chiar de la primele întâlniri, atunci când orice altcineva și-ar da interesul, e clar că nu va face progrese în viitor. Åži cum oboseala omoară sexul în multe relații, e evident că viața voastră sexuală e moartă de la bun început.

03. Nu dansează bine. E dovedit științific faptul că dansatorii slabi sunt la fel de slabi și în pat. Acum, poate că asta nu e o treabă general valabilă, dar, dacă nu poate ține ritmul în pat, sunt slabe șansele să fie altfel în timpul unei partide de sex.

04. Nu are prezervative. Aici e mai complicat. Dacă nici el nu are și nici voi nu aveți, oricum nu puteți afla dacă e bun sau nu în arta amorului. Dar despre el, absența prezervativului spune mai multe. În primul rând că nu face sex prea mult, iar asta înseamnă ca și-a cam ieșit din mână și nu vreți să-și aducă aminte împreună cu voi cum se face sex.

05. Te întrerupe tot timpul. Adică ori de câte ori începi o frază sau inițiezi o discuție. Ei bine, pe lângă egoism și proastă creștere, asta înseamnă și că nu dă doi bani pe ceea ce gândești sau pe nevoile tale. Acest comportament se va repeta și în pat unde el va căuta să-și satisfacă doar propriile dorințe.

06. Vorbește prea mult despre mama lui. Iar mult înseamnă cam 99% din timpul în care vorbește. Acest… "fiu" are clar probleme psiho la cap. Nu e clar cât de bine face sex, dar e 100% sigur că nu vreți să vă petreceți viața ca o a doua mamă.

07. Spune că nu se masturbează niciodată.
În primul rând minte. Toți bărbați se masturbează chiar și după ce se cuplează cu femeia visurilor. Faptul extrem de dubios că ți-a făcut această mărturisire nu spune altceva decât că el are o mare hibă în ceea ce privește viața lui sexuală.

08. Pute. Adică ori îi miroase respirația, ori tot corpul. În acest caz el poate fi un zeu al sexului pentru că nu va mai conta. Mirosul nasol vă va tăia orice poftă sexuală în secunda doi.

ARTICOLE SIMILARE

BARBIE, campioana sexy si drama ei incredibila! FOTO

Au trăit fericiți și au avut multe crize: secretul cuplurilor durabile

Andreea Damian

Dezvaluiri incredibile despre culisele de la BURLACITA! Acuzatii grave!

Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi

Andreea Damian

Mâncați sexy!

realitatea

Cea mai sexy poliţistă! Mama Antoniei

2 comentarii

123456 6 May 2010 at 19:08

majoritatea nu au nici o legatura…sunt pur si simplu mofturi si interpretari!!

sunt deacord cu 8,7,6.

restul sunt pur si simplu mofturi… si interpretari!

parerea mea.

Răspunde
marius 15 June 2013 at 23:41

adik dak un barbat nu e pupacios si nu i place sa se rupa in club pe ritmuri de manele sau pur si simplu nu i place sa danseze e prost? w o o w;de unde le scoateti fratilor?cu ultimele referitor la igena sunt total de acord dar in rest sunt interpretari prostesti iar cu punctu 2 dak vine prea odihnit probabil e un puturos odihnit care nare nici bani si e greu sa si dea din fund ori e patron ori alte interpretari)))

Răspunde

Scrie un comentariu