Tabu
PEOPLESlider

Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

Claudia Pavel a surprins placut miile de oameni prezenti in publicul de la UNTOLD – cel mai mare festival de muzica electro si trance din estul Europei, atunci cand a urcat pe scena alaturi de Fatman Scoop!

claudia_pavel_0194-EditCelebrul rapper american Fatman Scoop a fost invitat ca MC oficial al acestui eveniment muzical de anvergura, iar toata lumea a iubit stilul sau unic de entertainer. claudia6

Mai mult, Fatman Scoop şi artista Claudia Pavel au facut istorie in urma cu cativa ani, cand au lansat impreuna mega-hit-ul „Just A Little Bit“, un single antrenant si cu un vibe incendiar. „Just A Little Bit“ a inregistrat un succes urias pe tot continentul european, ocupand primele locuri în topurile muzicale internationale din tari precum Germania si Franta. Astfel, pe scena de la UNTOLD, Fatman Scoop a intampinat la un moment dat audienta, surprinzand fanii cu o invitata speciala, in persoana Claudiei Pavel. Artista a interpretat super piesa „Just A Little Bit“ alaturi de Fatman Scoop, facand deliciul spectatorilor, care au fredonat refrenul la unison si au dansat incantati.

Claudia isi continua in forta cariera prolifica si a lansat de curand un single-ul – „Suna-ma“. Noua ei piesa este interpretata în limba romana si este produsa in studiourile Famous Production, avand un sound misterios si cald si versuri romantice. Iar asta nu e tot: pentru aceasta toamna, Claudia pregateste un spectacol de jazz si un nou single.

ARTICOLE SIMILARE

Bebe Rexha, în premieră în România! Unde va cânta

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are graviduța Dana Rogoz?

Tabu Tabu

Cele 3 zodii care-și vor întâlni marea dragoste în 2022

Andreea Damian

Chanel Cruise 2022 Show | 5 lucruri de reținut de la prezentarea din Provence

Andreea Damian

Cripto-artă | Lucrările de artă NFT ajung în galerii

Andreea Damian

Scrie un comentariu