Tabu
LIFESTYLE

Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!

Actrița sud-africană Charlize Theron a mărturisit că până la 30 de ani ajunsese să fumeze marijuana imediat cum se trezea din somn. Vedeta de 42 de ani a fost invitată în emisiunea „Jimmy Kimmel  Live” ca să povestească despre noul rol în care o întruchipează pe directoarea unei companii care produce pastile medicale cu marijuana.

Charlize Theron i-a dezvăluit moderatorului că rolul din producția „Gringo” i se potrivește mănușă, pentru că a folosit „iarbă” vreme de câțiva ani. „Am încercat marijuana! Sunt dispusă întotdeauna să încerc orice. Până la urmă avem o singură viață de trăit”, a declarat Charlize Theron. Actrița a pus punct acestui obicei, care a durat aproape 8 ani.

„Am avut o perioada de opt ani în care am folosit marijuana. Şi apoi chimia mea pur şi simplu s-a schimbat într-o zi. Ca şi când m-am trezit îngheţată în faţa frigiderului meu cam opt ore. Nu am putut vorbi şi pur şi simplu nu mai era distractiv“, a povestit Charlize Theron.

În prezent, ea spune că foloseşte marijuana doar pentru a o ajuta să doarmă, iar mama sa este cea care îi face rost de drog. Actriţa a adăugat că nu exclude să se întoarcă la marijuana, dar ar folosi-o doar în scopuri medicinale, de pildă să o ajute să combată insomnia, în locul pastilelor.

Însă de curând a discutat cu mama ei că ar trebui să încerce unele produse pe bază de marijuana pentru a-și rezolva problemele de somn cu care se confruntă amândouă.

Gerda Maritz, mama actriței, a luat-o prin surprindere și i-a făcut rost de marijuana care este legală în California, iar efectul a fost „incredibil”, după cum a povestit Charlize Theron.

ARTICOLE SIMILARE

Ce restricții ne așteaptă de Crăciun și Revelion

Andreea Damian

Motivul pentru care japonezii fac o baie fierbinte seara. Efectele sunt nebănuite!

Andreea Damian

Este OFICIAL! PRO TV-ul a dezvaluit ce vedete au mai ramas. Smiley si Bartos nu sunt in schema

Cum se va schimba industria cazinourilor în următorii 20 de ani?

Tabu Tabu

Experimentul inteligent al orașului Barcelona – fără mașini în locuri publice!

realitatea

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu