Tabu
LIFESTYLESlider

Kate Middleton a născut un băiețel

Kate Middleton a născut, luni, un băiețel. Micuțul, care este al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, a cântărit puțin peste 3.800 g. Casa Regală Britanică a anunțat că atât mama, cât și copilul se simt bine.

Alteța sa regală ducesa de Cambridge a adus pe lume un băiat. Ducele de Cambridge a fost prezent la naștere. Atât alteța sa regală, cât și copilul, sunt bine”, se arată într-o postare pe Twitter a palatului Kensington.

Luni dimineață, tot pe Twitter, palatului Kensington anunța că ducesa de Cambridge a fost internată, fiind în stadiul incipient al travaliului.

Ducesa de Cambridge a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing de la spitalul St. Mary, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Tot la maternitatea de la Spitalul St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William, Prinţul George (4 ani) şi Prinţesa Charlotte (doi ani).

Linia de succesiune la tronul Marii Britanii

În această aripă privată a spitalului și-a născut și Prinţesa Diana ambii fii, prinţii William şi Harry.

Ducele şi ducesa de Cambridge au ales ca genul celui de-al treilea copil al lor să fie dezvăluit la naşterea acestuia. Nou-născutul ar urma să fie al cincilea la succesiunea tronului.

Ducesa de Cambridge va fi supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce suma castiga lunar Dana Rogoz de la o cunoscuta firma de cosmetice din Franta!

Cum să scapi de obiceiul prost de mânca în exces?

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

Purtarea măștii a dus la o creștere a cererii pentru intervenții chirurgicale oculare. Iată de ce!

Andreea Damian

IKEA mobilează stațiile de metrou din Paris

realitatea

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Andreea Damian

Scrie un comentariu