Tabu
LIFESTYLE

A intrat în papucii Victoriei Beckham timp de 12 ore. Apoi a povestit experiența

Victoria Beckham se pregătește să participe la Săptămâna Modei de la New York Fashion Week, care va avea loc în luna septembrie. De aceea, Posh urmează o dietă strictă care presupune să mănânci doar câte „o mână” de alimente, de cinci ori pe zi.

Nu-i de mirare că și-a sărbătorit ziua de naștere (n.r. pe 17 aprilie a împlinit 44 de ani) cu un tort realizat din pepene verde, cu care s-a mândrit nevoie mare pe contul ei de Instagram.

Mama a patru copii, Victoria Beckham a dezvăluit cum decurge o zi obișnuită din viața ei. E în picioare de la 5.30 și timp de 2 ore își face exercițiile fizice. Apoi ia micul dejun care include și oțet de mere cu o lingură de polen de albine.

O persoană normală ar face cu greu față regimului urmat de Posh. Dar o cititoare a ziarului The Sun și-a propus să trăiască precum Victoria timp de 24 de ore. Apoi a prezentat rezultatele.

Mai întâi de toate s-a dus la supermarket, cu un taxi. Spre deosebire de artistă, care circulă doar cu șofer personal. S-a îmbrăcat precum vedeta: elegantă, cu o pereche de stilleto și o rochie sexy. „Șoferul m-a privit contrariat”, a spus aceasta. Și-a umplut coșul de cumpărături cu produse pe care vedeta de 44 de ani le-ar consuma și a plecat acasă, lăsând la casă 60 de lire.

Experimentul a început la 5.30. A băut un pahar de apă cu oțet de mere, apoi a luat micul dejun: cereale integrale fără gluten cu lapte de migdale. De la 6.00 la 8.00 a făcut exerciții fizice: o oră de alergare ușoară pe bandă, yoga, o sesiune de mers pe bicicletă în parc.

Gustarea de la ora 8.00: fasole edamame și polen.

Apoi a luat prânzul (ora 12.00) care a constat în supă de porumb și somon.

Gustarea de la ora 15.00: fasole edamame.

La cină (ora 18.00) a consumat „doar” o salată de spanac.

La ora 19.30 era deja extenuată… de foame. Pentru că Victoria Beckham nu pune gura pe alcool, tânăra a urmat exemplul ei: a mâncat boabe de cafea prăjită. A comparat acest lucru cu tortura.

La sfârșitul zilei, a căzut lată, balonată și înfometată. S-a simțit ”torturată”. A declarat că e greu să fii Victoria Beckham.

 

ARTICOLE SIMILARE

O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco

Husă MacBook by Gareth Pugh

realitatea

Prințul se mută în casă nouă, iar britanicii suportă nota de plată uriaşă

Andreea Damian

Filozofia de viata a lui Mihai Bendeac: «Tot ce trebuie să faci e să-ţi bagi …»

Scrie un comentariu