Home > Lifestyle > culinar tabu > Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco

Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco

Quinoa a inceput sa castige cati mai multi fani datorita continutului sau bogat de vitamine (A, C, D, E, K si vitamine din grupa B-urilor), fiind si o bogata sursa de fier, calciu, crom, cupru, fluor, iod, magneziu, potasiu, seleniu, zinc. Datorita vitaminelor si mineralelor, quinoa stimuleaza sistemul imunitar. Iata o reteta gustoasa si sanatoasa ce contine quinoa.

185 gr quinoa

360 gr de branza rasa (mozzarella de preferat)

120 gr conserva rosii cubulete in suc propriu

60 gr fasole rosie conserva

1 piept de pui taiat fasii/cubulete.

1 lg sos Tabasco

Sare

Piper

1 praz taiat marunt

Se aprinde cuptorul la 190 gr C. Quinoa se gateste conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce s-a gatit, se muta intr-un bol mare. Jumatate din cantitatea de branza rasa se amesteca cu restul ingredientelor in bolul cu quinoa. Puteti adauga mai mult de o lingura de sos Tabasco daca preferati mai picant. Compozitia se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Intr-un vas non-aderent, compozitia se da la cuptor pentru 20-25 minute si se adauga restul de branza deasupra preparatului.

Pofta buna!


Articole asemanatoare
Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi
Terapii complementare: postul
Tripla combinatie pentru sustinerea sistemului imunitar
Cum sa scapi de depresia de primavara!

1 Response

  1. Pingback : Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco | Femininne

Comenteaza acest articol

Pui la cuptor cu quinoa si Tabasco

by   1 min
1