Tabu
PEOPLESlider

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Lady Gaga joacă alături de Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”. Cei doi sunt protagoniștii unei povești emoționante a unei artiste debutante care se îndrăgotește de un rocker veteran. Această peliculă reprezintă și debutul ca regizor al actorului Bradley Cooper.

După rolul din serialul „American Horror Story”, pentru care a primit un Glob de Aur, Lady Gaga trece la un proiect cinematografic și mai ambițios. Ally, personajul interpretat de Lady Gaga, este o tânără artistă aflată la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Ally, un rocker veteran pe nume Jackson Maine.

„Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește „A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga fanilor ei, pe o rețea de socializare.

„A Star Is Born” va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie. Lady Gaga este implicată și în crearea soundtrack-ului acestui film, compunând piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson.

ARTICOLE SIMILARE

E oficial! Andreea Ibacka revine la seriale TV și joacă alături de Mihai Călin

Tabu Tabu

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală

Andreea Damian

Pastilele cu supliment omega 3 – o afacere care ucide milioane de tone de viață marină anual

realitatea

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Andreea Damian

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe. Cum arată micuța Zora

Andreea Damian

Scrie un comentariu