Tabu
PEOPLESlider

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Mila Kunis a declarat recent că regretă mult pentru că s-a purtat oribil cu Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”.  Actrița a pus capăt relației de 8 ani într-un mod neașteptat și abia după mulți ani a reușit să se ierte pentru felul în care s-a purtat cu el.

„M-am despărțit într-un mod oribil. Extrem, extrem de oribil. Am greșit. Eram o nenorocită când aveam 20 și ceva de ani. Recunosc asta. Mi-a luat mult timp să recunosc că a fost vina mea și că m-am purtat foarte urât. A fost foarte greșit ce am făcut și cum am făcut-o. Când am devenit singură mi-am spus că trebuie să mă analizez și să mă corectez”, a spus Mila Kunis. Vedeta susține că s-a schimbat foarte mult după despărțirea de Culkin, din 2010.

Mila Kunis a vorbit și despre reacția neașteptată a mamei sale când a anunțat-o în 2012 că are o relație cu actorul Ashton Kutcher. Mama ei i-a spus să tacă, în limba rusă.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au o relație din aprilie 2012, iar în 2015 s-au căsătorit în mare taină. Cei doi au împreună o fetiță, Wyatt, de trei ani, și un băiețel, Dimitri, de 19 luni.

ARTICOLE SIMILARE

Ținute de vară | Combinații irezistibile de culori

Andreea Damian

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

TOP 10 cele mai tari case de vedete

realitatea

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Andreea Damian

Sărbătoare mare în familia Andreei Berecleanu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu