Tabu
PEOPLESlider

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Actrița Brigitte Nielsen, fosta soție a actorului Sylvester Stallone, a explicat într-un interviu de ce a făcut al cincilea copil la vârsta de 55 de ani. Vedeta are deja patru fii mari, dar a ales s-o nască pe Frida, singura ei fiică, după 10 ani de tratamente de fertilizare.

Brigitte Nielsen a mărturisit că venirea pe lume a fetiţei, la 22 iunie, a „întinerit-o pe dinăuntru”. A reuşit, astfel, să uite că a ajuns la o vârstă înaintată. „A fost aşa un drum lung. Timp de un deceniu am făcut tratamente ca să rămân din nou însărcinată”, a mărturist ea. Nielsen a anunţat pentru prima oară că va fi mamă a cincea oară în luna mai. „Ceea ce vreau ca femeile să ştie este că totul este posibil, însă trebuie să fim realiste”, a mai spus actrița.

Vedeta a dezvăluit că, după ce l-a cunoscut pe Mattia Dessi, a plănuit să facă orice pentru a-l păstra pentru totdeauna. Şi-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. „Dacă nu vrei să foloseşti ovule de la o donatoare, trebuie să-ţi conservi propriile ovule la o vârstă când încă sunt bune. Şi aşa nu poţi să fii sigură. Medicii mi-au dat mici şanse de reuşită. Când faci tratamente de fertilizare in vitro, nu reuşesc în proporţie de 80 la sută. Şi sunt foarte scumpe. Vreau ca oamenii să ştie asta”, a mai dezvăluit Brigitte.

Actriţa daneză Brigitte Nielsen a devenit cunoscută pentru rolurile din „Red Sonja” şi „Rocky IV”. S-a căsătorit a cincea oară cu barmanul Mattia Dessi, mai tânăr cu 15 ani decât ea.

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

realitatea

Stomach Vacuum, tehnica marilor maeștri. Îți subțiază talia fără efort

Andreea Damian

Lia Bugnar, reacție sfidătoare la adresa lui Theo Rose

Andreea Damian

Cele trei ecuații pentru o viață fericită, chiar și în timpul unei pandemii

Andreea Damian

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Scrie un comentariu