Tabu
PEOPLESlider

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Actorul Zac Efron și fosta Spice Girl Mel B au avut o aventură de-o noapte după ce au flirtat pe o aplicație online de întâlniri. Ea are 43 de ani, a cântat în anii ’90 într-o trupă  de fete și s-a despărțit recent de soț, el doar 30 de ani și e deja un burlac râvnit la Hollywood.

Și totuși, pentru Mel B și Zac Efron toate aceste diferențe nu prea au contat atunci când au început să flirteze pe o aplicație de dating dedicată exclusiv celebrităților. Melanie Brown sau Scary Spice, așa cum o cunosc fanii, s-ar fi culcat cu Zac Efron la scurt timp după ce a încheiat mariajul cu producătorul Stephen Belafonte. Deși fosta Spice Girl s-a bucurat doar de o „noapte de pasiune” alături de actorul american, surse din apropierea vedetei afirmă că ambii – Mel B și Zac – au perceput-o ca pe începutul unei relații serioase sau pe termen lung.

„(Zac) a terminat ajungând în apartamentul ei. S-au întâlnit și au petrecut câteva ore frumoase împreună”, a spus un prieten al fostei Spice Girl pentru The Sun. Sursa citată a precizat că nu a fost niciodată nimic serios între cei doi. „Nu a fost tocmai o întâlnire a minților. Niciunul nu a văzut acest lucru ca pe ceva de lungă durată, dar exista chimie acolo. Mel a crezut că Zac are un trup uimitor”, a precizat sursa.

Mel B s-a despărțit de Belafonte la începutul anului 2017, pe care l-a acuzat de abuz și hărțuire. Cei doi nu au divorțat încă oficial, iar fostei membre Spice Girl i s-a ordonat să efectueze la întâmplate mai multe teste de droguri și alcool timp de cel puțin patru luni, ca parte a acordului comun de custodie. Decizia judecătorului vine la scurt timp după ce fosta dădacă a cântăreței, Rusty Updegraff, a acuzat-o pe Mel că a avut o aventură cu Aaron Carter, dar și că are probleme cu drogurile și alcoolul.

ARTICOLE SIMILARE

5 pași spre dimineți perfecte, lipsite de stres

Andreea Damian

Selly și-a făcut visul realitate! Prețul exorbitant al noii sale mașini

Andreea Damian

Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

Andreea Damian

Machiaj | Aspectul Y2K, pe care îl vom vedea peste tot în această vară

Andreea Damian

Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

realitatea

2Normal feat. What’s UP și Emeric Imre lansează “Regina” VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu