Tabu
PEOPLESlider

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica biologică de ani de zile. Starul American refuză s-o vadă pe Suri, fiica pe care o are cu actriţa Katie Holmes, pentru că nu aparţine cultului scientologic.

Actorul în vârstă de 56 de ani „nu şi-a văzut fiica de mai mulţi ani”, potrivit publicaţiei americane UsWeekly, care citează surse apropiate acestuia. Tom Cruise, care are o avere estimată la 550 de milioane de dolari, și-a abandonat unica fiică de sânge deși poate să o viziteze câte zece zile pe lună.

El și Katie Holmes, cea de-a treia lui soție, nu au mai păstrat relațiile după divorțul din 2006. Ce-i drept, Tom Cruise s-a simțit oarecum trădat când mama fiicei sale s-a cuplat cu cel mai bun prieten al său. Este vorba despre Jamie Foxx, cu care Katie Holmes intenționează să se căsătorească.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de 12 ani de mai bine de cinci ani şi asta strict din cauza lui. Chipurile, puștoaica nu face parte din Biserica Scientologică, un cult religios al cărui adept este de zeci de ani.

Cruise a fost introdus în scientologie de prima sa soţie, actriţa Mimi Rogers, cu care a fost căsătorit între anii 1987-1989.

ARTICOLE SIMILARE

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată. FOTO

Tabu Tabu

Schimbarea radicală suferită de Conchita Wurst

Andreea Damian

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

Michael Douglas se teme pentru copiii lui

Andreea Damian

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

Andreea Damian

Scrie un comentariu