Home > Agenda > A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet

A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet

kim kardashian

Kim Kardashian este considerată cea mai periculoasă celebritate când vine vorba de căutările online în 2018, potrivit unei firme de securitate cibernetică. Cu 118 milioane de urmăritori pe Instagram, 58 de milioane pe Twitter și o avere estimată la 351 de milioane de dolari, Kim Kardashian West este, fără îndoială, una dintre cele mai populare vedete din lume. Însă popularitatea sa ar putea fi periculoasă pentru calculatoarele și gadgeturile noastre.

McAfee a măsurat câte dintre rezultatele căutărilor cu nume de celebrități conțin linkuri către site-urile cu malware. Iar numele  lui Kim Kardashian este cel mai periculos din acest punct de vedere.

Un specialist de la firma de securitate cibernetică spune că hackerii sunt cunoscuți pentru că folosesc numele unor celebrități pentru a încerca să păcălească internauții să dea click pe link-uri care duc la site-uri virusate, potrivit The Independent. Site-urile sunt folosite pentru a instala programe malware sau pentru a fura informații personale și parole. McAFee le recomandă internauților să dea click doar pe site-uri de știri pe care le cunosc sau despre care au aflat că sunt de încredere. De asemenea, îi sfătuiește pe utilizatorii de internet să își mențină aplicațiile și antivirușii actualizați.

Supermodelul Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele și gazda emisiunii Love Island UK, Caroline Flack, completează lista celor mai mai periculoase celebrități când vine vorba de căutările online în Marea Britanie.

Actrița și cântăreața Ruby Rose a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate în căutarile online din SUA. Potrivit McAfee, starleta Kristin Cavallarise ocupă poziţia a doua, în timp ce Marion Cotillard, Lynda Carter şi Rose Byrne, se află, de asemenea, printre primele cinci celebrităţi ale căror nume poate conduce fanii către link-uri virusate.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia
kim kardashian
Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Comenteaza acest articol

A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet

by Andreea Damian   1 min
0