Tabu
CULTUREPEOPLESlider

A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet

Kim Kardashian este considerată cea mai periculoasă celebritate când vine vorba de căutările online în 2018, potrivit unei firme de securitate cibernetică. Cu 118 milioane de urmăritori pe Instagram, 58 de milioane pe Twitter și o avere estimată la 351 de milioane de dolari, Kim Kardashian West este, fără îndoială, una dintre cele mai populare vedete din lume. Însă popularitatea sa ar putea fi periculoasă pentru calculatoarele și gadgeturile noastre.

McAfee a măsurat câte dintre rezultatele căutărilor cu nume de celebrități conțin linkuri către site-urile cu malware. Iar numele  lui Kim Kardashian este cel mai periculos din acest punct de vedere.

Un specialist de la firma de securitate cibernetică spune că hackerii sunt cunoscuți pentru că folosesc numele unor celebrități pentru a încerca să păcălească internauții să dea click pe link-uri care duc la site-uri virusate, potrivit The Independent. Site-urile sunt folosite pentru a instala programe malware sau pentru a fura informații personale și parole. McAFee le recomandă internauților să dea click doar pe site-uri de știri pe care le cunosc sau despre care au aflat că sunt de încredere. De asemenea, îi sfătuiește pe utilizatorii de internet să își mențină aplicațiile și antivirușii actualizați.

Supermodelul Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele și gazda emisiunii Love Island UK, Caroline Flack, completează lista celor mai mai periculoase celebrități când vine vorba de căutările online în Marea Britanie.

Actrița și cântăreața Ruby Rose a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate în căutarile online din SUA. Potrivit McAfee, starleta Kristin Cavallarise ocupă poziţia a doua, în timp ce Marion Cotillard, Lynda Carter şi Rose Byrne, se află, de asemenea, printre primele cinci celebrităţi ale căror nume poate conduce fanii către link-uri virusate.

ARTICOLE SIMILARE

Din ce fac Delia și soțul ei bani acum? Au dat lovitura în pandemie

Andreea Damian

Andrei Ruse: Românii nu ştiu să vândă cărţi

Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunțul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au mai apărut împreună la TV, după America Express

Andreea Damian

Adele, cerută în căsătorie după doi ani de relație

Andreea Damian

O bacterie rezistentă la antibiotice se răspândește rapid în spitalele din Europa

Andreea Damian

Scrie un comentariu