Tabu
PEOPLESlider

Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă. Avea doar 47 de ani şi era mama copiilor lui

Kim Porter, femeia cu care rapperul P. Diddy are trei copii, a fost găsită fără suflare, luni,  în propria locuință. Actrița și modelul de doar 47 de ani a murit din cauza unei pneumonii provocată de o banală severă.

Diddy și Kimberly „Kim” Porter au avut o relație timp de 13 ani, între 1994 și 2007. Deși s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura de dragul copiilor, Christian (născut în 1998) gemenele D’Lila Star și Jessie James (născute în 2006).

Sean „Diddy” Combs e devastat de moartea fostei lui iubite. „Diddy e devastat și șocat (…) El și Kim au rămas prieteni foarte apropiați și părinți devotați deși relația lor de dragoste nu a funcționat (…) erau încă o familie”, a declarat o sursă pentru revista People.

Decesul lui Kim Porter a fost constatat în jurul orei 11:30, după ce au primit un apel la serviciu de urgenţă, notează Daily Mail. Momentan, nu se ştie cauza decesului, însă apropiaţii spun că femeia de 47 de ani s-a confruntat cu o răceală severă care s-a transformat în pneumonie, în ultimele zile.

TMZ notează că „Diddy nu a rupt niciodată relațiile cu Kim, deși s-au despărțit în 2007. Au păstrat legătura pentru cei trei copii… se iubeau și erau afectuoși unul cu celălalt. Mergeau în vacanțe ca o familie”, citând un apropiat al vedetei.

Kim şi Diddy s-au despărţit atunci când artistul a înşelat-o cu Jennifer Lopez. La doi ani după ce s-au despărţit, Diddy s-a întors la prima iubire jurându-i iubire veşnică.

ARTICOLE SIMILARE

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Andreea Damian

Game of Thrones, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019

Andreea Damian

Cine este iubita lui Alex Bogdan, prezentatorul de la Gopo

Tabu Tabu

Gulerul Peter Pan, de la Colette la influenceri

Andreea Damian

Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție după 13 ani de relație

Andreea Damian

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Andreea Damian

Scrie un comentariu