Home > Slider > Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Adela Popescu

Așteptarea a luat sfârșit! Adela Popescu a publicat prima imagine cu chipul celor doi băieți pe care îi are cu Radu Vâlcan.

Alexandru, de 3 ani și jumătate, și Andrei, de 1 an, au pozat împreună cu celebrii lor părinți pentru coperta revistei Unica de februarie. Atât Adela, cât și Radu au postat fotografia cu coperta revistei pe Instagram, iar fanii au fost mai mult decât încântați. „Astia suntem toti. ❤️ (…) Pariurile au inceput. Cine cu cine seamana? :)”, a scris vedeta în dreptul fotografiei. „Ce să zic, a fost greu, dar nici ușor la ședința foto. Mulțumim pentru răbdare!”, a scris la rândul său prezentatorul de televiziune.

Adela Popescu își ține permanent fanii la curent cu tot ceea ce face. Dar în ceea ce privește copiii ei, artista a preferat să-i țină departe de atenția presei și a publicului. După curiozitățile fanilor, ea a explicat că este mai bine așa, să nu exagereze. „Avem și varianta cu fețele lor ? Noi îi arătăm, dar nu foarte des. Nu e niciun calcul, nicio strategie, pur și simplu așa simțim să facem. E foarte posibil ca de mâine să ne hotărâm să postăm numai cu ei fără nicio problemă”, i-a răspuns Adela Popescu unui utilizator pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt destul de discreți în aceea ce privește viața personală și pun copiii mai presus de orice.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 8 octombrie!
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Radu Valcan, INSELAT de Adela Popescu!
Adela Popescu i-a lasat pe toti cu gura cascata! “Cea mai sexi sedinta foto!”

Comenteaza acest articol

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

by Andreea Damian   1 min
0