Tabu
PEOPLESlider

Motivul surprinzător pentru care Katy Perry a plătit 50.000 $ pentru o întâlnire cu Orlando Bloom

Katy Perry nu s-a mai uitat la bani și a supralicitat pentru iubitul ei. Cântăreața a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu Orlando Bloom, doar pentru că nu a vrut ca altă femeie să se vadă cu el.

Ei bine, totul s-a întâmplat la un eveniment caritabil. Katy a participat și ea, doar pentru că era pusă în joc o întâlnire cu Orlando Bloom, iubitul ei. Când o femeie din sală era  dispusă să scoată din buzunar 20.000 de dolari să meargă la întâlnire cu simpaticul Orlando, Katy a supralicitat. 50.000 $ o dată, 50.000 $ de două, adjudecat!

Momentul i-a amuzat pe cei prezenți la evenimentul găzduit de casa de licitații Christie’s și desfășurat la ferma King Gilette din Calabasas, California, duminică, 2 decembrie. „Scuze Laura, dar este al meu pentru 50.000 de dolari”, i-a spus Katy Perry ghinionistei care a ratat la muștată întâlnirea cu Orlando Bloom. Dar apoi, Katy, dorind să pară a glumă, a făcut-o pe iubita geloasă. „Asta mai înseamnă că atunci când te afli pe motocicletă cu el, îl ții într-un mod care nu prea mă încântă”, a spus ea, adăugând că norocoasa, adică ea, ar trebui să poată atinge pectoralii și abdomenul lui Orlando.

Fanii artistei au reacționat imediat pe Twitter: Dacă ești atât de nesigură, nu licita pentru o întâlnire cu iubitul tău”, a scris un utilizator. „Ceea ce a făcut Katy Perry nu a fost grozav și manifestă nesiguranță în ceea ce privește relația cu Orlando Bloom”, a spus altcineva.

Banii pe care i-a oferit Katy Perry au ajuns la victimele incendiilor recente din California. Dar „de ce pur și simplu nu ai donat 50.000 de dolari victimelor și s-o lași pe Laura să meargă la întâlnirea de 20.000 de dolari, donând astfel 70.000 de dolari?”, i-a reproșat cineva.

ARTICOLE SIMILARE

Sauna facială – cum se face corect acasă pentru a obține cele mai bune rezultate

Andreea Damian

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Damian

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Activiştii au transformat zidul lui Trump de la granița dintre SUA și Mexic într-un loc de joacă

Andreea Damian

Delia și Oana Matache cântă prima piesă lansată împreună: „Jimmy Samurai” VIDEO

Andreea Damian

Gala Oscarurilor va fi foarte diferită anul acesta

Andreea Damian

Scrie un comentariu