Tabu
PEOPLESlider

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

Jessica Simpson i-a scris o replică lui Portman după ce actrița a pus la îndoială natura sexuală a pozelor de promovare din trecutul ei.

În timpul unui interviu acordat de USA Today despre viitorul său film pop-rock “Vox Lux”, Portman și-a împărtășit gândurile asupra modului în care sexualitatea influențează adesea industria muzicală, înainte de a aminti de o fotografie specifică făcută de Jessica Simpson, al cărei mesaj l-ar fi “confundat” la vârsta aceea.

“Îmi amintesc că eram adolescentă și că Jessica Simpson era pe coperta unei reviste spunând: Sunt virgină – în timp ce purta doar o pereche de bikini și am fost confuză”, a spus ea. “Nu știu ce voia să spună genul acesta de fotografie despre o femeie, o fată.”

Declarația lui Portman a atras un răspuns rapid din partea lui Simpson, care a criticat actrita câștigătoare a premiului Oscar pentru comentariile si ușor răutăcioase.

“Am fost dezamăgită în această dimineață când am citit că te-am deranjat că am purtat un bikini într-o fotografie publicată cu mine pe când eram încă o fetiță, în 1999”, a scris ea. “În calitate de persoane  publice, amândouă știm că imaginea noastră nu ne aparține în totalitate în fiecare moment și că industria în care lucrăm încearcă adesea să ne definească și să ne încadreze în anumite tipare”.

“Cu toate acestea, am fost învățată să fiu eu și să onorez diferitele moduri în care se exprimă toate femeile, de aceea am crezut atunci – și cred și acum – că a fi sexy într-o pereche de bikini și a fi mândră de corpul meu nu sunt sinonime cu a face sex, continuă ea. “M-am considerat mereu un model pentru toate femeile și să pot să le spun că pot să poarte orice vor și să facă sex sau să nu facă sex cu oricine doresc. Puterea stă în noi ca indivizi. Mi-am făcut un obicei din a nu rusina alte femei pentru alegerile lor. În această eră și după întreaga carieră de până acum, cu toate lucurile minunate pe care le-ai făcut pentru femei până în acest moment, te încurajez să faci la fel ca mine”.

Portman a comentat postul Jessicăi Simpson de pe Instagram mai târziu, mulțumindu-i pentru declarația ei și clarificând că a fost “confuză” de mesajele mixte ale mass-media cu privire la modul în care fetele și femeile ar trebui să se comporte “. Ea a scris: “Nu am vrut să te deranjez și îmi pare rău pentru orice rană involuntară pe care au cauzat-o cuvintele mele”, a adăugat Portman. “Respect talentul și vocea pe care le folosești pentru a încuraja femeile din întreaga lume”.

ARTICOLE SIMILARE

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Dora Constantinovici

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

Andreea Damian

Mariah Carey, Crăciun special cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson

Andreea Damian

Mesajul emoționat scris de Bogdan Vlădău pentru fiica sa abia născută

Tabu Tabu

Abuzul verbal poate fi mai dăunător decât cel fizic. Iată 8 pericole!

Andreea Damian

Motivul pentru care Elena Chiriac a refuzat participarea la Survivor All Stars

Andreea Damian

Scrie un comentariu