Tabu
PEOPLESlider

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

Brooke Shields a vorbit despre modul în care mama ei a protejat-o de hărțuirea sexuală la Hollywood, dezvăluind că natura ei protectivă a ferit-o de probleme.

Shields a obținut faima la o vârstă fragedă, participând la prima sa campanie de modeling la vârsta de 11 luni și a primit critici pozitive pentru rolul ei din filmul “Pretty Baby” în 1978 la vârsta de 12 ani. În timp ce filmul Pretty Baby a fost lăudat de critici, a provocat și controverse din cauza rolului lui Shields care juca o prostituate în New Orleans.

Mama lui Shields, Teri Shields, a stat lângă fiica sa pe parcursul filmărilor, atât de mult încât i-a iritat pe unii membri de rang înalt ai industriei de divertisment, potrivit actorului.”Am avut o mamă foarte protectivă. Ei o urau, pentru că nu puteau ajunge la mine, dar asta mi-a dat șansa la o viață bună”, spune Shields într-un interviu pentru revista Stella.

Shields explică faptul că acțiunile mamei sale au protejat-o de avansurile care i se făceau în primele etape ale carierei sale. Shields a dezvăluit și modul în care mama ei se ocupa de bărbații care credea că acționează într-o manieră necorespunzătoare față de fiica ei. “Dacă cineva se uita la mine în lung, ea îi transmitea direct: îți voi tăia testiculele și te voi face să le mănânci! – atât de înverșunată era”, a declarat actrița.

Mama lui Shields, care la acea dată se se lupta și cu alcoolismul, a preluat rolul managerului fiicei sale în primele etape ale carierei stelei și a avut controlul asupra finanțelor sale până când actrița a împlinit 20 de ani. În cele din urmă, e a a renunțat să-i mai fie manager fiicei sale, deși cele două au rămas la fel de apropiate până în momentul în care a intervenit moartea acesteia, în 2012, ca urmare a diagnosticului de demență. În 2014, Shields a lansat o autobiografie numită “There Was a Little Girl”, care detaliază urcușurile și coborâșurile din relația sa cu mama ei.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

Perfecționismul – o caracteristică toxică. Cum îți poate ruina viața

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac

Andreea Damian

Cele mai inedite aspecte de beauty de la Săptămâna Modei din Paris

Andreea Damian

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

realitatea

Continuarea Game of Thrones, anulată! HBO a cheltuit peste 30 mil. $ pe episodul pilot

Andreea Damian

Scrie un comentariu